Tarih: 01.01.0001 00:00 27

50 Bin Tl'ye Kadar Hibe

Esenler'de yaşayan ev hanımları, hayalindeki işi kurmak için eğitim alıyorlar. Eğitimini tamamlayan ve iş fikri onaylanan ev hanımları, 50 bin TL'ye kadar hibe desteği ve faizsiz 100 bin TL'ye kadar banka kredisi imkanından fay

50 Bin Tl'ye Kadar Hibe
 Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, KOSGEB iş birliğinde “İstanbul Kadın İstihdam ve Girişimcilik Merkezi Projesi' kapsamında kendi işini kurmak isteyen ev hanımlarına yönelik devlet desteği alabilmeleri için girişimcilik eğitimi vermeye başladı.

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİNDEN GEÇECEKLER

İş hayatına atılma fırsatı yakalayan hanımlar, Eğitmen Recep Kıvanç  Yıldız tarafından verilecek “İş Fikri Seçme” “Girişimcilik” “Pazarlama Planı” “Finansal Plan” gibi eğitimlerden geçmek zorunda. 23 Mayıs'ta Esenler Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde başlayan dersler 3 Haziran'a kadar devam edecek.

50 Bin Tl'ye Kadar Hibe

Sertifikaların alınmasının ardından iş fikirlerini KOSGEB'e sunacak hanımlar, onaylanması halinde hayalini kurdukları iş için devlet desteği alacaklar. iş fikirleri onaylanan 60 ev hanımına, 50 bin TL'ye kadar hibe desteği ve faizsiz 100 bin TL'ye kadar banka kredisi imkanı verilecek.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.