Tarih: 01.01.0001 00:00 25

Saklayanlar bize mağlup olanlardır

Şanlı tarihimizin unutturulmaya çalışılan büyük zaferlerinden olan ‘KÛT’UL AMÂRE’ zaferinin 100’üncü yılında Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde düzenlenen fotoğraf sergisi ile genç nesillere Zaferin önemi anlatıldı

Saklayanlar bize mağlup olanlardır
 Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde düzenlenen “KÛT’UL AMÂRE ZAFERİ’NİN 100’NCÜYILINDA 100 BİN ÖĞRENCİ İLE BULUŞUYOR” adlı fotoğraf sergisine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları, ilçe protokolü ve minik öğrenciler katılım sağladı.

“Saklayanlar bize mağlup olanlardır”

Sürekli Eğitim Merkezi’nde düzenlenen fotoğraf sergisinde konuşma yapan Başkan Kadıoğlu, “Kût’ul Amâre bizden saklanan bir zaferdir. Bu zafer Türklerin, Kürtlerin ve Arapların birlikte omuz omuza kazandığı bir zaferdir. Bu zaferi bizden saklamaya çalışanlar bize mağlup olanlardır. Bu şanlı zaferimizin kutlanmasında en büyük adımı atan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Biz bu zaferi sonraki nesillere aktaracağız. Bu millet unutulan zaferlerini öğrenecektir” dedi.

Başkan Kadıoğlu, yaptığı konuşmanın ardından minik öğrencilerle sergiyi gezdi. Kadıoğlu daha sonra öğrencilerle birlikte zaferin kahramanları olan atalarımıza ithafen mektup yazarak Kût’ul Amâre anıtının içine attı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.