Tarih: 18.06.2016 19:26

Genç Ordulular İftarda Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

 Genç Ordulular İftarda Buluştu

 

Büyükçekmece’de yeni kurulan Genç Ordulular Derneği ilk icraatını yaptı gençleri ve Ordu’lu hemşerilerini iftarda buluşturdu.

 

İftar programında konuşan Genç Ordulular Derneği Başkanı Dursun Güngör; ' Değerli misafirler, kıymetli büyüklerimiz Çok değerli genç kardeşlerim. Tüm Türkiye’ye yayılmasını hedeflediğimiz Genç Ordulular Derneğimizin temellerini mübarek Ramazan ayında atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Genç kardeşlerimizin birlik ve beraberliğini temin etmek, faydalı işler yapmak amacıyla kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz Gençlik Ordusu’nun her geçen gün büyüyeceğinden ve gelişeceğinden şüphemiz yoktur. Elbette bu süreçte siz değerli büyüklerimizde bizden manevi desteğinizi ve dualarınızı esirgemeyeceksiniz. Bu oluşuma emek veren genç ve yürekli kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Hiçbir zaman çıkarlarını düşünmediler, bencillik yapmadılar, Birlik ve Beraberliğimiz için daha güçlü bir Ordu Gençliği için ellerinden geleni yaptılar. Bu mübarek Ramazan Gününde soframızı paylaştığınız, bizi onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim' dedi.

 

Katılım Yoğun Oldu

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Av. Celal Babayiğit, Ak Parti Büyükçekmece Belediye meclis üyesi Ahmet Küçük, MHP Büyükçekmece ilçe başkan yardımcısı Halil İbrahim Yayla, Esenyurt Ordu- Alacalar derneği başkanı Cevat Yılmaz,  Tepecik Ordulular derneği başkanı Ali Karman, Muretçeşme mahalle muhtarı Birol Bozkurt, Gazeteci Yazar Ahmet Karayün, Ordulu kanaat önderleri ve çok sayıda genç aileleri ile birlikte katıldı.

Haber: Muhammed Mustafa Karayün  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —