Tarih: 01.01.0001 00:00 25

Her gün yeni bir adım atıyoruz

Bölgenin en büyük ve en güzel camilerinden biri olan Büyükçekmece'deki Kuba Camii çevresinde yapılan çalışmalar, caminin güzelliğine güzellik katıyor.

Her gün yeni bir adım atıyoruz
 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız veren belediye ekipleri ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

'Her gün yeni bir adım atıyoruz'

Çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi'nde bulunan Kuba Camii ve İlçe Emniyet Müdürlüğü çevresinde yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Çalışmaları günü gününe yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde başlattığımız yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarımız devam ederken daha modern bir kent olmak için her gün yeni bir adım daha atıyoruz” dedi.

Park ve trafik sorunu ortadan kalktı

Fatih Mahallesi, Vehbi Koç Caddesi'nde başlatılan yol, kaldırım ve tretuvar çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Akgün; 'Vehbi Koç Caddesi artık daha modern bir görünüme kavuştu. Bunun yanı sıra emniyet müdürlüğü çevresindeki park ve trafik sorununu da azaltmış olduk. Ayrıca Kuba Camii çevresinde başlatılan peyzaj çalışmaları sona erdiğinde de cami çok daha güzel bir görünüme kavuşacak' ifadesini kullandı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.