Tarih: 01.01.0001 00:00 34

Mustafa Ceceli, Açtı Ağzını, Yumdu Gözünü

Sosyal medya üzerinden Mustafa Ceceli için çıkarılan oruç tutmuyor iddialarına tepkisini verdi.

Mustafa Ceceli, Açtı Ağzını, Yumdu Gözünü
 “Bunlara Hayvan Demek, Hayvana Hakaret Etmektir.”

Huber Köşkü'nde katıldığı iftar daveti sonrasında sosyal medyada olay olan ve hakkında çok sayıda paylaşım yapılan Mustafa Ceceli, bu yorumların bazılarına sert tepki göstermiş ve hesabından ağır ithamlarda bulunmuştu.

Açtı Ağzını, Yumdu Gözünü

Paylaşımlarını silen Mustafa Ceceli, geride bıraktığımız günlerde Yalova'daydı. Burada aile ziyaretleri yapan Mustafa Ceceli, yaptığı paylaşımları kasıtlı bir şekilde kendisi aleyhinde kullanan bir kişiye yine sosyal medya hesabı üzerinden açtı ağzını yumdu gözünü.

“Gözünüz Dönmüş Kansızlar'

Oruç tutmuyormuş gibi gösterilmesine tepki veren Mustafa Ceceli, şu ifadelere yer verdi: 'Bir tane şerefsiz, 5 yaşında oğlumun yemeğini koyup bana oruç tutmuyor demiş. Allah’ından bul soysuz. Yazdım anlamadınız bir daha yazayım, bunlara hayvan demek hayvana hakarettir. Ben Allah'a hesabımı veririm yüz aklığıyla ama iftira atan sonsuza kadar Cehennem çukurunun misafiri… Kurtarıcısız. Gözünüz dönmüş kansızlar'


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.