Tarih: 02.08.2016 11:10

“CUMHURBAŞKANIMIZ GİT DEMEDEN GİTMEYİZ”

Facebook Twitter Linked-in

 15 Temmuz’dan bu yana Küçükçekmece Halkalı Meydanı’nda binlerce demokrasi sevdalısı vatandaş, bayrağına ve vatanına sahip çıkmak için nöbet tutmaya devam ediyor.

15 Temmuz Darbe Girişimi’nden bu yana sokakları boş bırakmayan binlerce Küçükçekmeceli vatandaşa Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz başta olmak üzere AK Parti Milletvekilleri Harun Karaca, Mehmet Doğan Kubat, Ahmet Hamdi Çamlı ile STK temsilcileri, dernekler ve muhtarlar da eşlik etti.

“BUNDAN SONRA SEVİNÇLİ OLAYLAR SAYESİNDE BİRLEŞELİM İNŞALLAH”

İstiklal Marşı’nın ardından binlerce Küçükçekmeceli’ye seslenen Başkan Karadeniz, “Burada sizlerle birlikte nöbet tutuyoruz. Artık sizlerle bizler asker arkadaşıyız. Burada benim yeni kardeşlerim oldu. Teyzelerim, ablalarım oldu. Bu acı hadise bizi daha da yakınlaştırdı. Ortak acılar ve ortak sevinçler insanları milletleri kaynaştırır. Rabbim bize bu kaynaşmayı bir acı sonrasında yaşattı. İnşallah bundan sonraki kaynaşmalarımız sevinçler sayesinde olur” diye konuştu.

“HEP BİRLİTE BÜYÜK TÜRKİYEYİZ BİZ”

Milletin hep birlikte güçlü olduğunu vurgulayan Başkan Karadeniz, “Biz hep birlikte büyük Türkiye’yiz. Hepimize ne kadar büyük bir millet olduğumuzu gösterdik. Dünya şaşkınlık içerisinde sizi izliyor. Tüm milletine 17 gündür nöbet tutturacak dünyada ikinci bir lider yok. Rabbim bize bu lideri nasip ettiği için çok şanslıyız. Sizler rüştünüzü ispat etmiş durumdasınız. Böyle bir millete sahip olduğum, Küçükçekmece’nin belediye başkanı olduğum için çok mutluyum” dedi.

“ÖLMEK VAR, DÖNMEK YOK”

Halkalı meydanında 17 gündür demokrasiye, milli iradeye sahip çıkmak için nöbet tuttuğunu belirten Ahmet K. ise (35), Cumhurbaşkanı Erdoğan bitti demeden evine dönmeyeceğini belirterek şunları kaydetti: 
“İlk günden beri sokaklardayım. İlk günden beri demokrasi, milli irade nöbetindeyim. Cumhurbaşkanımız bize git demeden biz evlerimize gitmeyeceğiz. O ne zaman tamam derse o zaman evime girerim. Onu, Türkiye’yi, Cumhuriyetimizi kimseye yedirmeyeceğiz. Biz bu günlere kolay gelmedik. Bu ülkeyi kolay kazanmadık ve kolay bırakmayız. Herkes şunu iyi bilsin ki, bu millet darbeye izin vermedi ve bundan sonra da izin vermeyecek. Ölmek var, dönmek yok.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —