Tarih: 01.01.0001 00:00

Mustafa Yıldızdoğan Milli irade nöbetinde Başakşehirlilerle buluştu

Türkiye sevdasını şarklarıyla dile getiren sanatçı Mustafa Yıldızdoğan milli irade nöbeti tutan Başakşehirlilerle bir araya geldi. Sanatçı, sevilen ezgilerini milli irade kahramanları için seslendirdi.

Mustafa Yıldızdoğan Milli irade nöbetinde Başakşehirlilerle buluştu
 Milli iradeye yapılan darbe girişimine ilk günden beri karşı çıkan Başakşehir’de Türkiye aşkıyla söylenen şarkılar geceye damgasını vurdu. Başakşehir Fatih Terim Stadı Otoparkı’nda gerçekleşen programa Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı, Başmüzakereci Egemen Bağış, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları ve binlerce Başakşehirliler katıldı.

 

‘Başakşehir Milli iradesine sahip çıktı’

 

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programa Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’la birlikte çıkan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Uysal, “Sanatçımız, ‘ölürüm Türkiyem’ türküsünü 23 yıldır söylüyor. Bu parça Milletin aklında öyle bir yer edindi ki ‘ölürüm Türkiyem’ dedi herkes sokağa döküldü.  15 Temmuz darbe girişimi sonrasında bu halk sokaklara döküldüyse bu coşkuyu yaşıyorsa Mustafa Yıldızdoğan’ın bunda büyük katkısı vardır. Sanatçımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

15 Temmuz’dan itibaren Başakşehir’in ayrı bir direniş gösterdiğini vurgulayan Başkan Uysal, darbe girişimi gecesi ilçe sakinlerinin büyük bir kahramanlık örneği gösterdiğini de belirtti. “Başakşehir Milli iradesine sahip çıktı. Havaalanına giderken önlerine tanklar çıktı. Tankların egzozunu tıkayarak onları durdurdu. CNNTÜRK’ün kuşatıldığını haber verdik, askerlerden önce gidip kanalı kurtardılar. Tüm Başakşehirlilere şükranlarımızı sunuyoruz.”

 

‘Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur’

 

Programda sevilen kahramanlık ezgilerini Başakşehirliler için seslendiren sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, “Göğsünde iman dilinde rahman yüce Türk Milleti’nin 15 Temmuz’da içimizdeki hainlerin darbe girişimi insanımızın farklı fikirlerini bir tarafa bırakarak ay yıldızlı bayrağın altında bir ve beraber olmasına vesile oldu. Öyle bir virajdan döndü ki bu memleket kendi hazinemizin kıymetini anladık. Hainler her zaman çıkacaktır. Onun karşısında bu millet bir olursa işte durum bu olur. Biz öyle bir ecdadın torunuyuz ki nerde bir mazlum varsa garip varsa ona el uzattık” dedi.

 

Türk’ün Türk’ten başka dostu olmadığını belirten Yıldızdoğan, “Ülke olarak ne kadar yalnız olduğumuzu Sayın Cumhurbaşkanımız ekranlardan anlatıyor. Biz kendi içimizde farklı düşünebiliriz ama biz dünde birdik bugünde biriz yarında bir olacağız.” Şeklinde konuştu.  

 

‘Bu milletin vatan sevdasını kimse sorgulayamaz’

 

Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç Başakşehirlilere hitaben yaptığı konuşmada şunları kaydetti, “Bütün iddialar ispat ister. Bu milletin vatan sevdasını kimse sorgulayamaz. 15 Temmuz’dan itibaren meydanlarda nöbetteyiz. Hiçbir siyasi parti öne çıkmadan da bu nöbetleri taçlandıracağız. Rabbim bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozmasın. Düşmanlarımızın yüreğine korku saldınız, hepinizden Rabbim razı olsun.”

 

Programda ayrıca İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün ve Kişisel Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan’da Başakşehirlilere hitaben konuşma gerçekleştirdi.


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Yeni döneme güçlü kadro ile başlıyor...

Manisa’da Sefo coşkusu

Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

Aşkan Arı’dan ‘Engelli Bakım Evi ve Sosyal Tesisi’ müjdesi

MASKİ’den önemli duyuru

Manisa'da festival coşkusuna renkli etkinlik

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Gençler Türkiye Şampiyonasında 1 numara Kağıtspor

Mehmet Özcan’a ziyaretler sürüyor

Talas altyapıda uluslararası maç

Bayramı gönüllerince kutladılar

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Akdağmadeni Gücü Spor U15 Liginde ilk maçına çıktı

İYİ Parti'de bir istifa daha

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Türkiye Bisiklet Turu'nda itiraz geldi birinci değişti!

Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmayacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.