Tarih: 01.01.0001 00:00 31

Güneşin Hasarlarını Onarma Zamanı

Yaz için türlü hazırlıklar yapıldı, daha fit bir görünüme kavuşuldu, ciltler tazelendi ve yazın bronzlaşmak için güneşle samimi ilişkiler kuruldu

Güneşin Hasarlarını Onarma Zamanı
 Şimdi sıra, güneşin verdiği güzelliğin tadını çıkarırken, cildimizde yarattığı hasarı onarmaya geldi.

 

 

Yazın enerjisi ve verdiği güzelliğe kimse kayıtsız kalamıyor. Bedenimiz ve ruhumuz daha hafif, daha güzel ve daha neşeli oluyor. Yaz sonu ise özellikle sonbaharın son aylarında bronzluğun açıldığı, vücudun kendini kışa hazırlamak için yarattığı tepkilerle, yazın başındaki görüntümüz biraz daha değişiyor.

Kuruyan saçlar ve cilt, ilk göze çarpan değişiklikler oluyor. Hasarların kalıcı olmasını engellemek için hızlı bir şekilde onarmak gerekiyor.

Özellikle ciltteki kolajen kaybı ve azalan elastikiyet için müdahale edilmezse erken yaşlanma başlıyor. Ya da güneşten oluşan lekeler için S.O.S bir bakım olmazsa lekeler inatla kalıyor ve temizlenmesi zorlaşıyor.

Kendini yenileyebilme özelliğine sahip cilt için yapılan her türlü destek, yaşlanmayı geciktiriyor. Bu nedenle ünlülerin vaz geçemediği, hatta Amerika’lıstarların evlerine aldıkları Kolajen Yatağı, tam bir gençlik iksiri olarak nitelendiriliyor

Kolajen Yatağı; cildin derin katmanlarına kadar işleyen 633 nanometre dalga boyutunda ışık ile kolajen takviyesi sağlıyor. Ciltte var olan kolajeni korurken, yeni kolajen üretimini de artırıyor. Ayrıca, ciltteki yara ve yanıkların iyileşmesini hızlandırırken, lekelerin azalmasına, parlak, sağlıklı, elastik ve genç bir cilt oluşmasına yardım ediyor.

 

Victoria Secret mankenlerinin ve dünyaca ünlü starların kullandığı Kolajen Yatağı; haftada 2-3 kez, 20 dakikalık, toplam 20 seans sonunda ciltteki deformasyonu iyileştiriyor. Gözle görülen bu etki için yapmanız gereken  tek şey, konforlu bir şekilde yatarak 20 dakika boyunca hafif ısı eşliğinde dinlenmek

 

Dünyada güvenle kullanılan NASA destekli Kolajen Yatağı, şimdi Türkiye’de Esstanbul Güzellik Merkezinde.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.