Tarih: 01.01.0001 00:00 63

Dispo İle Çöpler Sorun Olmaktan Çıkıyor

Eczacıbaşı Profesyonel’in hijyen destek kategorisinde yaratıcı çözümler sunan markası Dispo, sınıfının en yüksek taşıma kapasiteli çöp torbasını işletmelerle buluşturdu. Dispo çöp poşeti portföyü; yüksek mikronlu yapısı ile

Dispo İle Çöpler Sorun Olmaktan Çıkıyor
 Dispo ile çöpler sorun olmaktan çıkıyor

 

Eczacıbaşı Profesyonel’in hijyen destek kategorisinde yaratıcı çözümler sunan markası Dispo, sınıfının en yüksek taşıma kapasiteli çöp torbasını işletmelerle buluşturdu. Dispo çöp poşeti portföyü; yüksek mikronlu yapısı ile daha çok ağırlık taşırken, kenarlarındaki yıldız dikişi iç hacmini genişletti.

 

Çöp torbaları ev dışı tüketim sektöründe en fazla ihtiyaç duyulan temizlik malzemeleri arasında yer aldı. Dispo, dayanıklı ve güvenli çöp torbası portföyü ile işletmelere hijyen desteğinde bulundu.

 

Sınıfının en yüksek taşıma kapasiteli çöp torbası

Dispo çöp poşeti portföyü yüksek mikronlu yapısı sayesinde daha fazla ağırlık taşımaya imkan sağladı. Ağırlık kapasitesinin yanı sıra Dispo Çöp Poşetleri, yıldız dikişli üretimiyle geniş iç hacmi sağlıyor. Böylece düz dikişli çöp torbalarına göre daha rahat bir kullanım sundu.  

 

Sağlamlığı ile de ön plana çıkan Dispo Çöp Poşetleri, içerisine atılan keskin bir cisimle yırtılsa dahi delik genişlemiyor ve güvenli bir kullanım sağlıyor.

 

Geri dönüştürülebilir malzeme ile üretilen çevre dostu Dispo çöp poşetlerinin konteyner, battal, jumbo, hantal, büyük, orta ve mini olmak üzere yedi farklı boyutta ürün seçeneği bulunuyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.