Tarih: 21.09.2016 19:41

Türk Kick Boks' cular Fırtına Gibi Estiler.

Facebook Twitter Linked-in

 Kulübümüz sporcularından Dilara Buse Çelik İlk kez katılmış olduğu İRLANDA/DUBLİNDE  WAKO Dünya Kıckbox Şampiyona'sında gerekli azmi ve istikrarı göstererek Gençler 65 KG lıght Contact Dünya Kick Boks Şampiyonu olmuştur.


İlgili sporcumuz  ilçemizde Faaliyet Gösteren Kibaroglu Spor Kulübü'nun  lisanslı Sporcusudur.

Çok uzun, sıkı ve fedakarlık gerektiren bir çalışmanın neticesinde İlk Kez Dünya Şampiyonsına Katılmasına rağmen Dilara Buse ÇELİK grubunda çok zorlu Rakipler oldugu halde hepsini Geride bırakmayı başarmış altın madalyayı  Almaya hak kazanmıştır.




Sporcunun12.Maçta ayrı birinciliği bulunmasının yanı sıra Türkiye Okullararası Kıckbox Şampiyonasında kendi branjının dışında olmasına  rağmen Point Fight Dalındada dereceye Girmiştir.

Son musabakasında İrlanda Dublinde 4 Musabaka Kazanarak Dünya Şampiyonu Olmuştur.


Kulüp Başkanımız  D.Celal HATİPOGLU ve Antrenörümüz Satılmış KİBAROGLU  Olarak ,Spor Kulübümüz geçmişte başka şampiyonlarda çıkararak ŞAMPİYONLARIN ADRESİ olmuş,  tüm Dünya ve Türkiyede İsim yapmıştır.  Bu İsme layık Olmak İçin var gücümüzle çalışmalarımızı Aralıksız   maddi ,manevi Zor şartlar altında sürdürmekteyiz.

Çok önemli ihtiyaclarımız var bunlar saglandıgı  takdirde Milli Takıma daha çok Sporcu verip Türk Sporuna katkıda bulunmak,  İlçemizin reklam ve tanıtımını Daha İyi yapmak Gayesindeyiz.Ayrıca Gençlerimizin Uyuşturucu vs. gibi kötü Alışkalıklardan uzak Tutmak,alışkanlık edinmiş olan gençlerimizin rehabilite Edilmesi konusunda sosyal Sorumluluk bilincindeyiz.Gençlerimizin  saglıklı Bireyler olmalarını saglamak bizim birincil Amaçlarımızdandır.


Dünya Şampiyonu Sporcumuzun ,özverili bir çalışma neticesinde İstiklal Marşımızı tüm Dünyaya dinletmesi bizi son derece onurlandırmıştır.

Bu başarıda emegi olan herkezi tebrik ediyor ve ayrıca kendisine çok  teşekkür Ediyor, Başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —