Tarih: 01.01.0001 00:00 132

Kadıoğlu Din Görevlileriyle Biraraya Geldi

Camiiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle Esenyurt Belediye Nikâh sarayında akşam yemeği tertip edildi.

Kadıoğlu Din Görevlileriyle Biraraya Geldi
 Esenyurt BelediyesiNikâh Sarayı toplantı ve kongre salonunda, Ekim ayının ilk haftası düzenlenen Camiler ve Din görevlileri Haftası yemekli program Kur’an’ı Kerim tilavetinin okunması ile başladı.

Her yıl Ekim ayının ilk haftası düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası programına,Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, okul müdürleri ve din görevlileri katılım gösterdi.

Böyle bir akşamda bizleri bir araya getiren rabbime hamd-ü senalar olsun

Programda açılış konuşmasını yapan Esenyurt Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu, “ Ekim ayının ilk haftası düzenlediğimiz din görevlileri haftası sebebiyle bugün bir araya geldik. Bizleri böyle bir akşamda bir araya getiren yüce rabbimize hamd-ü senalar olsun. İlçemize, Camilerimize, Kur’an kurslarımıza ve dini görevlilerimize göstermiş olduğu her türlü yardım ve desteklerinden dolayı Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na sizler ve şahsım adına canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

“Eskiden bir camii yapmak için cemaatten para toplanırdı”

Ardından Camiiler ve din haftamız kutlu olsun diyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Rabbim nice yıllar hep böyle bir arada olmamızı ve ilçemize hizmet yapmayı bizlere nasip etsin.Eskiden bir camii yapmak için cemaatten paratoplanırdı. Ama çok şükür rabbim bana başkanlık layık gördü. Bendecenab-ı hakkın bana bahşettiği bu görevde Başkan olduğum sürüce camii yapımı için ilçemizdeki cemaatimizin cebinden 1 lira çıkmasına izin vermeyeceğim”dedi.

“İlçemize gece gündüz hizmet yapan Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ediyorum

Son olarak Camiler ve Din görevlileri haftamız kutlu olsun diyen Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ise, “Gelecek nesillerimizi daha ahlaklı ve iyi bir eğitim alması ilçemize gece gündüz hizmet yapan Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na yürekten teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.