BEYKOZ 10.11.2016 11:15:10 723 0

Edebiyat Atölyesi Başlıyor

Beykoz Belediyesi, Kültür Sanat faaliyetleri çerçevesinde ilçe sakinlerinin yeteneklerini keşfetmesi amacıyla ‘Edebiyat Atölyesi’ projesinibaşlattı.

Edebiyat Atölyesi Başlıyor
 'Gençler; İçinizdeki Hazineyi Keşfetmeye Davetlisiniz. Şiir'den Öyküye, Roman'dan Deneme'ye Edebiyatın Renkleri Sizi Bekliyor. Edebiyatı ve Beykoz’u Seviyorsanız Bu Atölyemiz Sizin İçindir” duyurusuyla Beykozlu sanatseverleri harekete geçiren Beykoz Belediyesi Kültür Müdürlüğü, başvuruları 04 Kasım’a kadar alabiliyor.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde oluşturulan Edebiyat Atölyesi grubunda ayda 4 günsürecek olan etkinlikte haftada 1 gün okuduğunu anlama, yorumlama, yazma etkinliği yapılacak.16 yaşından büyüklerin katıldığı derslerde seminerler, edebiyatın bütün alanlarını kapsayan biçimde olacak.  Devamlılığın esas alındığı mekânda dersler, Kasım ayından itibaren haftada bir gün saat 19.00 - 20.30 arası işlenecek.

Bunun sonucunda şiirden romana, denemeye, kişilerin kendi yetenekleri doğrultusunda eserler meydana çıkacak. Eğitmenlerin de yönlendirmesiyle birlikte ortaya çıkan bu eserler çeşitli edebiyat sitelerinde yer alacak. Projenin devamında ise Edebiyat Dergisi oluşturularak çıkan eserlerin bu dergide yayınlanması sağlanabilecek.

Yazar olmayı isteyen, iyi bir edebiyat okuru olmayı önemseyen, yaratıcılığın dinamiklerini merak eden, hayatla daha derin bir bağ kurmak ve birey olmak üzerine kafa yoran herkesin faydalanabileceği şekilde tasarlanan atölye, edebiyata sanata okumaya ilgi duyan sanatseverlere farklı bir ortam sunmuş olacak.

Edebiyat Atölyesi Başvuruları İçin;     

Online Kayıt Bilgisi:02165388433 

Başkanvekili: Yargıya müdahale etmekten vazgeçin

Cumhur İttifakı ortağından özel aranjman

CHP Edirne Gençlik Kolları'ndan Ortak Basın Açıklaması

Büyük Kongre İçin Güçlü Çağrı

CHP'li Belediye Başkanları Edirne'de Buluştu

Milletvekili Alkayış: Cumhurbaşkanımız, Adıyaman için güven ve umut kaynağıdır!

Malezya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a fahri doktora beratı

Selami Kuzu Yeniden Refah Partisi Havsa İlçe Başkanı Olarak Atandı

Başkan Ergin, Özgür Özel'e Ayvalık çalışmalarını anlattı

'Bahçeli hastaneye kaldırıldı' iddialarına Özel Kalem açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yaralar tam iyileşene kadar ödün vermeyeceğiz

İstanbul'da 'en etkili ilaç' polemiği

Erdoğan: Sapkınlıkla mücadeleye taviz yok!

AK Parti Edirne Kadın Kollarında Bayrak Değişimi

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: "Bizim İşimiz Hizmet"

Başkanvekili: Yargıya müdahale etmekten vazgeçin

Cumhur İttifakı ortağından özel aranjman


Dijital Deneyim Müzesi 'Merkez'e dönüşüyor

Hizmet binasının yıkımına başlandı

Muğla’da narenciye üreticisinin TBMM'de sesi oldu

Çalışanların yüzde 66'sı yeni iş arıyor!

Konya'da 'Hafıza' sergisi

Bakan Tekin'den 'Külliyede Ramazan' ziyareti

Bakan Şimşek: İstikrarlı düşüşün devamını bekliyoruz

Yİ-ÜFE aylık ve yıllık artışta

Yıllık enflasyonda düşüş sürüyor

Berkay 'Yas Tutarak' listelere damga vuracak

Sakarya'da otopark ihtiyacına çözüm için adım

Türk Sağlık Sen Kocaeli'nden enflasyon yorumu... Memur ve emekli için ek önlem alınmalı

Konya Selçuklu'da SAGEM'den 'ergenlik' semineri

Büşra Altun Antalya'da da Türkiye şampiyonu!

Özdemir’den Ramazan’da Sağlıklı Beslenme Önerileri…

Bilgisini beceriye dönüştüren gençlerden TÜBİTAK'ta 4 derece

Hijazkâr Grubu’nun ‘Biçare Akşamlar’ Konseri

Eğitim için iş birliği

Ramazanda mide yanması yaşıyorsanız...

Konya'daki kurumlar filede buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.