Tarih: 01.01.0001 00:00

Beykoz Belediyesi’nden Hastane Ziyareti

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek adına Başkan Danışmanı Salih Birinci ve beraberindeki heyet, Beykoz Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ve Başhekim Süleyman Erdoğdu’yu ziyaret ederek, hasta ve hasta yakınlarına geçmi?

Beykoz Belediyesi’nden Hastane Ziyareti
 Başkan Yücel Çelikbilek’in selamlarını ileten Salih Birinci: 'Beykoz Belediyesi olarak her vesileyle ilçe sakinlerinin yanında oluyoruz. Allah her şeyin hayırlısını versin, hastalık ve sağlıklı anlar hepimiz için.Hastanemizde tedavi gören tüm hastalarımıza geçmiş olsun, Cenab-ı Hak’tan acil şifalar niyaz ediyorum. Hastanede yatmakta olan hastalarımızı ziyaret ederek onlarla sorunlarına bir nebze olsun ortakolmaya çalıştık.Hizmetlerimizi insan sağlığını, refahını ve huzurunu ön planda tutularak yapmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

Beykoz Devlet Hastanesinde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarıyla tek tek ilgilenen, sohbet eden Birinci’ye hastalar ve hasta yakınları da ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ziyarette tedavi gören hastalara çiçek takdim edildi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.