Tarih: 01.01.0001 00:00 181

Recebiyeden İkindi Kahvesi...

Uzun yıllar Televizyon programı yapımcılığı ve sunuculuğu yapan Keşanlı usta gazeteci, eğitimci yazar,şair Recebiye Çataksezer, Kaçkar TV'de yeniden ekranlara merhaba dedi.

Recebiyeden İkindi Kahvesi...
 Uzun yıllar Televizyon programı yapımcılığı ve sunuculuğu yapan Keşanlı  usta gazeteci, eğitimci yazar,şair Recebiye Çataksezer, Kaçkar TV'de yeniden ekranlara merhaba dedi.

Çalışma hayatına Keşan Halk Eğitim Merkezinde Usta öğretici olarak başlayan Çatak sezer uzun yıllar ülkemizin dört köşesinde  halkeğitim merkezleri ,toplum merkezleri ve çok amaçlı toplum merkezlerinde  kadınlara eğiticilik yaptı.Tüm Anadoluyu karış karış gezen  ve Anadoluda yaşayan Çataksezer gelenek ,göreneklere olan bağlılığı insan iletişimde sıcak ve içten tavırlarıyla   her gittiği yerde muhteşem izler bırakmıştır.
Emekli olmadan önce atıldığı Medya dünyasında da başarılarıyla  adından sıkça söz ettirdi.
 
Hafta içi her gün 14.45'de öğleden sonra kuşağında, Kaçkar Tv´de ekranları şenlendirecek olan 'Recebiye ile İkindi Kahvesi' adlı programında Müzikten spora, sağlıktan edebiyata hukuktan astrolojiye ,unutulmaya yüz tutmuş özdeğerlerimizden gelenek göreneklerimize,stklarımıza  kadar hayatımızın içinde olan her konuya parmak basarak, Kaçkar tv studyolarında gelen  konuklarına ikram ettiği kahvelerle izleyicilerinin ekran karşısında hem hoşça vakit geçirip hemde bilgilendirmesini sağlamaktadır .
Gap Gazeteciler Birliğinde düzenlenen 10. Gap Oscarı ödül töreninde yılın en iyi sunucusu ödülü almak üzere Adıyamana gelen ve hemşerilerimiz tarafındanda  çok sevilen  Çataksezer, gittiği tüm etkinlikler de ve yaptığı tv programlarında , yabancı gözüyle Adıyamanın kültürel bağlamda  tanıtımına azımsanmayacak derecede katkı sağlamıştır. Gap Gazeteciler Birliği  yönetim kurulu üyesidir. Kahta Gazeteciler Cemiyeti kurucu üyesi ve  başkan yardımcılığını devam ettirmektedir.  Halen Yerel  Basın Birliği Edirne şubesi yönetim kurulu üyeliği de devam etmektedir.
  2012 yılında yine Kaçkar Tv´de yaptığı programlarla farklı farklı stk ve mecralardan  Yılın en iyi tv programcısı ödülüne layık görülmüştür .
 
Görme engelli kardeşlerimizin yararınaTürkiyenin farklı yerlerinden katılan 67 şair ile  Şairler Antolojisi de hazırlayan Çataksezer, bu antolojide Cemal Safi, Murat İnce gibi değerli şairlerin şiirlerine yer verdi.
 
Sayın Çataksezer Pek çok internet sitesinde  de köşe yazarlığı yapmaktadır
 
Değişik televizyon kanallarında programlar yapıp sunan Recebiye Çataksezer'ın 'Aşk'la' isimli bir de şiir kitabı bulunuyor.
 
Hafta içi her gün, 14.45'de öğleden sonra kuşağında, Kaçkar Tv´de ekranları şenlendirecek olan 'Recebiye ile İkindi Kahvesi' adlı programda Gelenek ve göreneklerimizin bir parçası  sevgiyi dostluğu paylaşım ifade eden KAHVE bu defa da yüreklere  sevgiyle akacak.
  Kaynak Haber: Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı:Kemal KUTLU 
 
Birlikte çalışmak dileğiyle
 
Saygılarımla;
 
Recebiye  ÇATAK SEZER
 

 
Gsm:      0534 077 12 85

 
Mail  : recebiyesezer@gmail.com 
         recebiyesezer22@hotmail.com


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.