YAŞAM 21.11.2016 10:30:57 69 0

Alaturka; ile maviyle kucaklaşmaya ne dersiniz?

Her insanın farklı bir tatil hayali vardır. Kimisi sessiz ve sakin bir köşede dinlenmeyi amaçlarken kimisi eğlenceyi, kimisi ise yeni keşifler yapmayı amaçlıyor.

Alaturka; ile maviyle kucaklaşmaya ne dersiniz?
 Alaturka; ile maviyle kucaklaşmaya ne dersiniz?

Her insanın farklı bir tatil hayali vardır. Kimisi sessiz ve sakin bir köşede dinlenmeyi amaçlarken kimisi eğlenceyi, kimisi ise yeni keşifler yapmayı amaçlıyor. 

Maceracı bir ruha sahip olan insanların büyük çoğunluğunda mavi yolculuklar yapılması gereken işler listesinde ilk sırada yer alıyor. Mavi yolculuk fikrine kapılanlar ise nereden ve nasıl başlamalıyım sorusunu kendilerine soruyor. Bunun için verilecek ilk yanıt şüphesiz ki yat kiralama olacaktır. Peki Yat kiralama ile ilgili yeterli bilgiye sahip misiniz?

Yat kiralama denildiğinde insanların çok fazla fiyatlara kiraladığı akla gelen ilk unsurdur. Fakat işin şekli bu yönde değildir. Normal bir bütçeye sahip olan insanlar da yat kiralayarak mavi yolculuklara ilk adımı atabilir. Arkadaşlarınız, dostlarınız, aileniz veya kendi başınıza planladığınız bir mavi yolculukta Ege veya Akdeniz’in büyülü dünyasına ilk adımı atmak için yapmanız gereken temel vazife arasında yat kiralama gelmektedir. Seçeneklerin bir hayli fazla olduğu bu ortamda klasik Türk guletleri, motorlu yatlar, küçük veya büyük yelkenli tekneler en çok tercih edilenler arasında kendine yer bulur. Alaturka yatçılık, Türkiye’nin farklı sahillerinde size özel alternatifleri ile harika bir tatil geçirmenize olanak sağlayacaktır. İster motorlu yat ister gulet isterseniz de yelken gibi alternatifleri size sunan firma, hem lüksün ihtişamını hem uygun ödeme koşullarını size sunarak harika bir deneyim yaşamanıza olanak tanıyor. Türkiye’nin cennet kıyılarında başlayan ve Yunan adalarına kadar uzanan harika bir yolculukta tüm ihtiyaçlara cevap verecek nitelikleri sizlere sunan firmanın sağlamış olduğu imkanlar ile harika bir yolculuk yapabilirsiniz.

Türkiye’de mavi yolculuk programları denildiğinde akla gelen ilk yerlerden bir tanesi Kuşadası’dır. Gerek tatilcilerin yoğun ilgisi, gerek el değmemiş harika koyları, altın sarı renginde plajları ve yılın her döneminde sizi bunaltmayacak havasıyla Kuşadası farklılık yaşamak isteyenlerin tercih ettiği eşsiz bölgelerden yalnızca bir tanesidir. Kuşadası yat kiralama firmaları arasında yer alan Alaturka ile Türkiye’nin en gözde tatil mekanlarından birisi olan bu şehrin keyfini sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Tarihi, doğası ve eşsiz güzellikleri sayesinde harika fırsatları ayağınıza getiren bu şehir, tatil ve turizm anlamında tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek nitelikte yapısıyla dikkat çekiyor. Türkiye ‘nin en önemli tatil destinasyonlarından birisine sahip olan bu şehir, eşsiz bir limana sahip. Böylesin hareketli bir şehirde birden fazla alternatif sizi bekliyor.

Şehrin gürültülü havasından kurtulup daha tenha ve sakin bölgelerde tatil yapmayı amaçlıyorsanız Kuşadası mavi yolculuk programlarına katılabilirsiniz. Çok büyük bir liman şehri konumunda ki Kuşadası, Ege denizinin muhteşem güzelliklerin sonuna kadar size yansıtıyor. Türkiye’nin en önemli tatil destinasyonları arasında yer alan bu şehirde görüp zaman geçireceğiniz harika alternatif alanların yer alması size farklı bir deneyim sunacaktır. Binlerce yıllık tarihi birikimini günümüze kadar ulaştıran Kuşadası, size sunduğu farklı alternatifler ile tatilinize renk katacaktır. Kuşadası’nın mutlaka görülüp gezilmesi gereken yerleri arasında Kuşadası Milli parkı ilk sırayı alacaktır. Güvercinada Kalesi, Dilek yarımadasında yer alan Zeus mağarası, Davutlar beldesi, Didyma Antik şehri, Aphrodisias Antik kenti ve Çine vadisi de görülebilecek alanlar arasında kendine yer bulacaktır. Kuşadası denildiğinde akla ilk gelen denizdir. Berrak denizi sayesinde tatilcilerin en çok tercih ettiği destinasyon olan Kuşadası, geniş bir coğrafyaya uzanan yapısıyla el değmemiş bakir koyları, muhteşem plajları ve eşsiz sahil şeridiyle sizi büyülemeye yetecektir. Kuşadası’ndan başlayacağınız mavi yolculuk programları ile ister Türk sahil kıyısında ister Yunan adalarına uzanan geniş bir coğrafyada harika zaman geçirebileceksiniz.

Birbirinden özel ve heyecanlı yapısıyla Kuşadası, her dönemin popüler tatil destinasyonları arasında olmayı başarmıştır. Bunu sağlayan en büyük unsur ise denizdir. Eğer deniz tutkunuz var ise Kuşadası Mavi yolculuk programlarına katılabilir ve harika zaman geçirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken bu şehrin keyfini sürmek olacaktır.


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.