Tarih: 01.01.0001 00:00 48

4 Günde 4 Kültür Şehri gezilecek

"Bir Kitap Bir Dünya" projesinde gönüllü olarak görev alan öğretmenler ile proje kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler, Esenler Belediyesi'nin düzenlediği Kültür Gezisi'ne Dörtyol Meydanı'

4 Günde 4 Kültür Şehri gezilecek
 Esenler Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte hayata geçirdiği 'Bir Kitap Bir Dünya' projesinde gönüllü olarak görev alan öğretmenler ile proje kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencileri Kültür Gezisi'ne gönderdi.

Öğretmen ve öğrencilerden oluşan 250 kişilik kafile, Ankara, Konya, Bilecik ve Bursa'yı kapsayan Kültür Gezisi'ne Dörtyol Meydanı'nda düzenlenen törenle uğurlandı.  Törene; Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, Esenler Belediyesi Başkan Danışmanı Abdullah Aksu,  Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu, Esenler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah Sert ile geziye katılan öğretmen ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Aileleri ile birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektiren ve heyecanları gözlerinden okunan öğrenciler ile öğretmenler, otobüslerdeki yerlerini aldıktan sonra “Gidişiniz güle güle, dönüşünüz güle güle, her işiniz güle güle olsun” denilerek uğurlandılar.

4 otobüsle gerçekleştirilecek gezide öğretmen ve öğrenciler, tarihi ve kültürel mekanları ziyaret edecekler. Kafile, 4 gün sürecek gezi programı kapsamında, Konya'da, Türk İslam mutasavvıfı, şair ve düşünür Hz. Mevlana’nın 743'üncü vuslat yıldönümü kapsamında düzenlenecek Şeb-i Arus törenlerine de katılacak. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.