Tarih: 17.12.2016 18:15

Beylikdüzü Esnafı Başkanına Sahip Çıktı!

Facebook Twitter Linked-in

 “İnanıyor, güveniyor ve sahip çıkıyoruz..”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında çıkan FETÖ terör örgütüne üye olma suçlamalarına karşı önceki gün CHP adına basın açıklaması yapılmıştı. Bugün de Esnaf ve Sanatkarlar Derneği üyeleri belediye binası önünde toplanarak Başkanına sahip çıktı. Atatürk’ü örnek alan birini Fetöcülükle suçlamanın terörü sulandırmaktan başka bir sonuç vermeyeceğini dile getiren Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Başkanı Cengiz Atasever; “at izi ile it izi birbirine karıştı. Biz bize hizmet eden, kısa sürede Beylikdüzü’nün çehresini değiştiren, vatandaşın genel kabulünü gören, insanları ayrıştıran değil birleştiren olmayı seçen, daha uzun süre bu memlekete hizmet vereceğine inandığımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na inanıyor, güveniyor ve sahip çıkıyoruz. Oynanan oyunu bozuyoruz” şeklinde konuştu.

İşte Atasever’in açıklamalarının devamı;

“Terörle mücadelede devletimizin yanındayız”

“Öncelikle terörü kınıyoruz. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş savaşı şehitlerimizi, 15 Temmuz hain darbe kalkışması sonucu hayatını veren şehitlerimizi ve son olara da geçen hafta bombalı saldırıda aramızdan haince alınan çoğu polis 44 şehidimizi rahmetle anıyoruz. Terörle mücadelede devletimizin ve milletimizin yanındayız. Esnaf olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız”.

“Şehrimizin huzuruna ve Başkanımıza sahip çıkıyoruz”

“Çevremizde savaşların ve karışıklığın içimizde terör olaylarının sürdüğü bir ortamda ulus olarak birlik beraberlik içinde olmamız gerekirken, geçmişte örneklerini sıkça gördüğümüz insanları ailelerinden ayıran, hayattan koparan bazı karanlık kimseler şimdide haysiyet cellâtlığına soyunarak, Beylikdüzü belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu bu terör örgütüyle(FETÖ) ilişkilendirmek suretiyle itibarsızlaşma yoluna gitmişlerdir. Biz kendisini Beylikdüzü’nde elini sıkmadığı, gönlünü almadığı, derdiyle ilgilenmediği işletme sahibi bırakmayan esnafın abisi, kardeşi olarak biliyoruz. Bunu yapanları Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkârlar Derneği olarak kınıyoruz. Şehrimizin huzuruna ve belediye başkanımıza sahip çıkıyoruz”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —