Tarih: 01.01.0001 00:00 127

İstanbul için kırmızı alarm: Az önce başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) İstanbul'a kar ve fırtına uyarısı geldi. Açıklamada, saatteki hızı 90 Km'ye kadar çıkacak olan fırtına ve tipi şeklinde görülecek olan kar yağışın?

İstanbul için kırmızı alarm: Az önce başladı!
 İstanbul'da şiddetli fırtına sonra kar yağışı başladı

İstanbul'da bu geceden itibaren etkili olması beklenen kar yağışından önce kenti şiddetli fırtına vurdu. Beklenen kar yağışı ise şu saatlerde başladı. Akşam saatlerinde etkisini gösterecek.

 

Akom Alarmda!

İstanbul'da beklenen kar yağışı için AKOM alarm seviyesine geçti. İstanbul'un çok sayıda noktasına karla mücadele ekipleri yerleştirilirken, AKOM yetkilileri yüzlerce kamera ile İstanbul'un her noktasını olumsuzluklara karşı 24 saat izlemeye aldı.

 

Saat 18:00'de Etkisini Gösterecek

 

İstanbul'u etkisi altına alacak kar yağışının bugün saat 18:00'de etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Meteoroloji yetkilieri yoğun kar yağışına karşı uyarı üstüne uyarı yaparken, kar yağışının hafta sonuna

kadar etkisini göstereceği tahmin ediliyor.

 

Hava koşullarının günlük hayatı olumsuz etkilediği İstanbul'da, şiddetli fırtına nedeniyle birçok binanın uçan çatısı, çevredeki evlerde, araçlarda ve elektrik direklerinde maddi hasara neden oldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.