Tarih: 30.12.2016 15:35

Bölgenin EN İYİ’’leri Ödüllerini Aldı!

Facebook Twitter Linked-in

 Bölgenin EN İYİ’’leri Ödüllerini Aldı!

Esenyurt’ta yayın hayatını sürdüren Yeni Umut Gazetesi ve NTK organizasyon tarafından bu yıl 6. sı düzenlenen bölgenin enleri ödül töreni Ekin TV’ de yapılan canlı yayınla sahiplerini ulaştı. Toplamda 45 dalda ödül dağıtılan tören, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in katılımıyla gerçekleşti.

“Amaç işini en iyi yapanları onura etmek”

Yeni umut gazetesinin bu yıl 6. sı düzenlenen geleneksel “Bölgenin Enleri” ödül töreni, Yeni Umut gazetesi sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Murat Abdullahoğlu’nun yaklaşık bir aydır devam eden anketi sonucunda sahiplerine ulaştı.  Ödüller 28 Aralık Çarşamba günü Ekin TV’de yapılan canlı yayınla sahiplerine verildi.  Törene CHP Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin ve çok sayıda işadamı katıldı. Gürsel Tekin onur ödülüne layık görülürken,  Yılın en iyi gazetecisi ödülünü ise Nezir Karayün aldı.

Ödül dağıtmadaki amaçlarının bölgede işini en iyi yapanları onura etmek olduğunu söyleyen Abdullahoğlu, “amacımız yarıştırmak değil, işini en iyi yapanları onura etmektir” dedi.

 

“En büyük desteği yerel medyadan aldım”

Yerel basın ve televizyonun önemine değinerek, bu mecraları desteklemenin önemini vurgulayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Millet Vekili Gürsel Tekin, İstanbul’a ilk geldiğinde kamuoyunda tanınmasında en büyük desteği yerel gazete ve Televizyonlardan aldığını söyledi. Tekin, konuşmalarına şöyle devam etti: “Böylesi durumlarda bu tür etkinlikleri yapmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Yerel basının, yerel televizyonlarının mutlaka desteklenmesi lazımdır.  En azından Türkiye’deki reklam paylarından kısmen de olsa pay alması lazım. Yurttaşlarımızın ve siyasilerimizin yerel basını ve yerel televizyonları desteklemelerini öneriyorum. Ben İstanbul İl Başkanı olduğumda yaygın medya değil yerel medya ile bir araya gelmiştim ve çok desteklerini almıştım. Çok teşekkür ediyorum. Benim İstanbul kamuoyunda tanınmamda en büyük desteğim yerel gazeteler, yerel televizyonlar olmuştur. İnşallah önümüzdeki dönemde de hepsini tek tek gezeceğim”dedi.

Yılın en iyi gazetecisi, Nezir Karayün

Yılın en iyi gazetecisi ödülünü CHP Genel Başkan yardımcısı İstanbul Milletvekili Gürsel Tekinin elinden alan Türkiye Yerel Basın Birliği genel başkanı gazeteci yazar Nezir Karayün; bu ödülü TYBB üyeleri ve tüm meslektaşlarım adına alıyorum ve tüm Şehitlerimize armağan ediyorum dedi, Karayün, Yeni Umut gazetesi imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Murat Abdullahoğlu’na ve okurlarına teşekkürlerini ileterek, “Yeni Umut gazetesi okurları tarafından yılın gazetecisi seçilmek çok güzel bir duygu, ben özellikle bu kadar güzel ve kaliteli insanı bir arada toplamak  çok büyük emek ister. Ayrıca bu etkinliğe destek veren basın kuruluşlarına ve Tekin Haber gazetesi sahibi Ahmet Tekin’e  teşekkür ediyorum. Nice altıncı yıllarda buluşmak dileğiyle hoşça kalın dostça kalın diyorum” diye konuştu.

Haber: Filiz Keleş - Dilan Erdemir

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —