Tarih: 13.01.2017 17:21

56 Daireli Bina Çöktü: 2 ölü 5 yaralı var !...

Facebook Twitter Linked-in

 

Zeytinburnu'nda 7 katlı bir bina çöktü. Biri çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı.

Zeytinburnu'nda bir bina çöktü. 2 kişi hayatını kaybetti, yaralılar var. Olayla ilgili ayrıntılar birazdan ...

 

Zeytinburnu'nda bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans gönderildi. Zeytinburnu’nda çöken binanın enkazında kalanlar olduğu bildiriliyor. 7 katlı olan ve çöken binan daha önce boşaltıldığı öğrenildi. Bina çöktüğü sırada kaldırımda bulunan kişiler enkaz altında kaldı.

 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın yaşanılan olayla ilgili şu açıklamalarda bulundu. '56 daireli bir bina. Daha önce tahliye edilmişti. Bu bina 1993 yılında yaptırılmış, 1997'da da iskanı alınmış bir  bina. Binanın durumuyla ilgili bizlere duyum gelmişti ve araştırma yaptık. Yaklaşık bir yıl önce 2015 24 Aralık tarihinde biz binayı tahliye ettik. Ve o süreç de zaten zor bir süreçti. Tahliye konusunda çok ciddi sıkıntılar yaşamıştık. Ama Allah'tan o sıkıntıları göğüsleyip tahliye etmiştik. yoksa çok büyük sıkıntı yaşardık.' dedi.

Zeytinburnu'nda çöken boş binanın 7 katlı olduğu tespit edildi. Şu ana kadar enkaz altından çıkarılan 5 yaralı hastaneye götürüldü. 2 kişinin ise hayatını kaybettiği bildiriliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —