Tarih: 01.01.0001 00:00 39

Acıkara’ya teşekkür

İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine terfi eden Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Acıkara, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

Acıkara’ya teşekkür
 Büyükçekmece Emniyet Müdürü Mustafa Acıkara, Küçükçekmece ve Başakşehir’den sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

“Başarılarının devamını diliyorum”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Mustafa Acıkara’nın Büyükçekmece’de başarılı işlere imza attığını ve kendisiyle uyum içinde çalıştıklarını belirterek; “Emniyet müdürü olarak ilçemize atandıktan sonra, Büyükçekmece’nin asayiş ve huzuru için gece gündüz çalışan, önemli hizmetler yapan sayın Mustafa Acıkara’ya hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Terfisi nedeniyle Küçükçekmece ve Başakşehir ilçelerinden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak yeni göreve atanan sayın Acıkara'yı başarılarından dolayı şahsım ve Büyükçekmece halkı adına kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadesini kullandı.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.