Tarih: 01.01.0001 00:00 48

Okuma Oranını Arttıracak

Kitap Günleri'nde, Türkiye'nin önde gelen 47 yayınevinden 200 bin kitap, Esenler Dörtyol Meydanı'nda kitapseverlerle buluştu.

Okuma Oranını Arttıracak
 Esenler Belediyesi, Türkiye Gençlik Vakfı Esenler Şubesi ile birlikte Kitap Günleri düzenliyor. 16 Ocak-26 Şubat tarihleri arasında kitapseverler, Dörtyol Meydanı'nda bulunan dev çadırdan istedikleri kitaba ulaşabiliyorlar. Kitap Günleri kapsamında romandan öyküye, çocuk kitabından kaynak kitaplara kadar 47 yayınevinden 200 bin kitap okuyucusuyla buluşuyor. Bu sayının önümüzdeki günlerde artması bekleniyor. Okurlar, haftanın her günü, 09.00 ile 20.00 saatleri arasında açık olan alanı ziyaret edebiliyorlar. Alanda kitaplar 5 liradan başlıyor ve en çok satan kitaplarda yüzde 20’den yüzde 50’ye kadar indirimler uygulanıyor. Kitap Günleri'nde ilerleyen günlerde Türkiye'nin önde gelen yazarları, okurlarıyla buluşacak, söyleşi, seminer, panel ve imza günleri düzenlenecek.

Okuma Oranını Arttıracak

Açılışa Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, TÜGVA İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan, belediye başkan yardımcıları da katıldı.

Kitap Günleri'nin açılışını Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu,  TÜGVA İl Başkan Yardımcısı Mehmet Aktaş ile birlikte yaptı. Her yaştan Esenlerlinin istedikleri kitaba kolayca erişmesi açısından Kitap Günleri'nin önemli olduğunu vurgulayan Göksu, 'İnanıyorum ki, Kitap Günleri sayesinde Esenler'de yediden yetmişe kitap okuma oranı artacak. Esenlerli kardeşlerimiz, kendi ilçesindeki bu büyük sahaftan alıp okudukları kitaplar sayesinde belki de dünyaya yön verecekler inşallah' diye konuştu. Göksu, alanı gezerek kitapları inceledi ve kitapsever öğrencilerle sohbet etti.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.