Tarih: 01.01.0001 00:00 85

Başımızın Tacı

Türkiye Harp Malûlü, Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Bayrakçı'ya ziyaret gerçekleşti.

Başımızın Tacı
Şehit Yakınları ve Gazilerden İl Sağlık Müdürlüğü’ne ziyaret

Dernek Başkanı Ümit Taydaş: ‘Değerli Müdürüm öncelikle yeni göreviniz hayırlı olsun. Bizler kurumunuzdan sağlık sorunlarımızla ilgili her konuda desteğinizi görüyoruz. Yanımızda olmanız, Şehit Yakınları ve Gazileri yalnız bırakmamanız sevindirici. İlave olarak, Şehit Yakınları ve Gazilerimizden bünyenizde görev yapan kardeşlerimiz var. Devletimizin sizlerin sahip çıktığı bu değerli insanların huzur içerisinde görev yaptığını, her konuda gereken desteği sunduğunuzu arkadaşlarımızdan duyuyoruz. Bu tür yaklaşımlarınız bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Değerli şahsiyetinize teşekkür ediyorum’dedi.

 

İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Bayrakçı: ‘Sayın Başkanım Şehit Yakınlarımız, Gazilerimiz başımızın tacı. Nazik ziyaretiniz için memnun oldum. Elimizden geldiğince devletimize, milletimize hizmet yolunda gereken çabayı göstererek çalışacağız. Sizlerden gelen tüm isteklere en hassas şekilde cevap vererek daima yanınızda olacağız. Tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyorum, Gazilerimize ise minnetimi bir kez daha belirtiyorum’ diye konuştu.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.