Tarih: 01.01.0001 00:00 395

Gürbüz'den Zafer Sözü

Ak Parti Büyükçekmece Teşkilat Gündemli Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı İlçe Başkanı İlker Gürbüz'ün Ev Sahipliğinde, gerçekleştirildi.

Gürbüz'den Zafer Sözü
 Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, TBMM Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Serap Yaşar, 3.Bölge Teşkilat Başkanı Metin Karakaş, Büyükçekmece'den Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Oğuz, Önceki Dönem İlçe Başkanları, Üç Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Sandık Başkanlarının Katılımıyla gerçekleştirildi. 

 

Gürbüz; 'Üyelerimizi ziyaret ediyoruz'

Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz, '15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı ve Başbakanının çağrısı ile canını ve yüreğini  ortaya koyarak sokaklara dökülen ve 27 gün boyunca vatan ve demokrasi nöbeti tutan tüm Büyükçekmece’li hemşerilerime ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum' diyerek başladığı açılış konuşmasına şöyle devam etti; “Takriben bir yıl önce devraldığımız ilçe başkanlığı görevi sonrası belirlediğimiz hedeflerimizi yakalamanın gururunu yaşıyoruz, bu anlamda bir yıl içinde gerçekleştirdiğimiz üye çalışması ile partimize 4 bin yeni üye kazandırdık. İlçemizdeki 30 bin üyemizi evlerinde ziyaret ederek istişarelerde bulunduk, STK ve Hemşeri Derneklerimiz yakın diyaloglar kurarak talepleri ve temennilerini çözme adına yoğun çaba sarf ettik, yerel yönetimler anlamında İBB ile vatandaşlarımızdan gelen talepleri çözmek adına da önemli çalışmalar yürüttük. Bu anlamda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen İBB Başkanımız Dr.Mim.Kadir Topbaş Bey’e huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

 

Gürbüz, söz verdi

Gürbüz; “İlçemizde gerçekleşen açılış programına teşrif eden Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a ve TBMM ziyaretimizde görüştüğüm Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn.Binali Yıldırım’a iki söz verdim bu sözlerden ilki Cumhurbaşkanlığı referandumunda yapacağımız çalışmalar ile ilçemize yakışır bir sonuç almak ikincisi ise 2019 da Büyükçekmecemizi Ak Parti Belediyeciliğine kavuşturmaktır.  Bu hedeflerde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile şuan ilçemizdeki tüm sandıklarımızda sandık başkanlarımızı ve sandık yönetimlerimizi belirleyerek sahada çok sıkı bir çalışma performansı ortaya koyacağız” dedi.

Gürbüz'ün konuşması ardından yerel yönetimler birimimizce gerçekleştirilen 1 yıllık çalışma ve 2017 yerel yönetimler projeleri ve teşkilat faaliyetlerine ait bilgilendirme slaytı akabinde İlçe Teşkilat Birim Başkanı Mustafa Yazıcı 3 kademe teşkilat yapısı ve mevcut durum ile ilgili raporunu sunuldu.

 

Muş; 'Evet oyları fart atacak'

Ak Parti TBMM Grup Başkanvekili ve ilçemizden sorumlu Milletvekili Mehmet Muş konuşmasında; “ Önceki dönemde Büyükçekmece’de uzun bir müddet ilçe sorumlusu Milletvekili olarak görev yaptım, bölgeyi ve ilçemizi çok iyi tanıyorum, teşkilatımız gece gündüz çalışıyor bu anlamda ben referandumda Büyükçekmece’de evet oylarının farkla önde çıkacağını düşünüyorum” dedi. Milletvekili Tülay Kaynarca ve Serap Yaşar gerçekleştirdikleri konuşmada referandum süreci ile ilgili teşkilat mensuplarımızı bilgilendirdiler.

 

Ataş; 'Söz Milletindir'

Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş; “Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor, Ak Parti ile milletimiz 15 yıldır yeter söz milletindir diyerek, Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığını her seçimde ardı ardına söylüyor, bu anlamda önümüzdeki en önemli sac ayaklarından bir tanesi de Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin getirilerek yanlış ellerde her an önemli sıkıntılar yaratabilecek olan mevcut çift başlı durumu anayasa değişikliği ile çözmektir. Biz meclis olarak değişikliği yaptık ve milletimize gönderdik. Bu süreçte karar milletimizindir. Milletimiz ne derse başımız üstünedir. Ben Büyükçekmece teşkilatımıza ve ilçe başkanımıza güveniyorum, yapacakları çalışma ile gerek referandum gerekse yerel seçimlerde önemli başarılara imza atacaklar. Bugün buradaki tablo da bunu gösteriyor mevcut ve eski teşkilat mensuplarımız, kadın ve gençlik kollarımız ve tüm vatan sevdalıları burada aynı hedefe kilitlenmiş vaziyette” dedi.

 

Divan Başkanlığını Siyasi ve Hukuki İşler Biriminden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Abdullah Yılmaz’ın yaptığı danışma meclisinde divan başkan yardımcısı olarak İBB Meclis Üyesi Recep Erol, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yıldız Polat, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Yılmaz ve Celaliye Mahalle Başkanı Cahit İnan görev aldı.

Teşkilat Gündemli danışma meclisi sosyal medya üzerinden Çatalca ilçemizden gelen ve Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataş’ın komutu ile Silivri'ye “Evet Ben Varım Sen de Var Mısın?” videosunun çekilmesi ile son buldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.