Tarih: 01.01.0001 00:00 140

Kent Konseyi Kara’yı ziyaret etti

Çatalca Kent Konseyi Başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Rasim Yücel ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara‘ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Kent Konseyi Kara’yı ziyaret etti
 Kent Konseyinin ilçede ihtiyaçların tespit edilmesinde önemli rol üstlendiğini belirten Başkan Cem Kara, 'Kent konseyinin oluşturduğu fikirleri Çatalca Belediyesi olarak her zaman değerlendirdik. Çalışmalarınızda her zaman destekçiniz olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başarılar diledi

Çatalca’yı katılımcı ve demokrasi anlayışıyla yönetmek anlayışı ile hareket ettiğini dile getiren Başkan Kara,“ Daha yaşanabilir bir Çatalca için, bugünden geleceğe rahat, planlı, güvenli, bir ortamda yaşamamız için halkımızla birlikte ortak akıl yürüterek çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi.Kent Konseyi ile ortak hedefler doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde hareket etmekten memnunlukduyduğunu ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yeni yönetimi kutladı ve çalışmalarında her türlü desteği vereceklerini söyleyerek başarılar diledi.

Kent Konseyi Başkanı Ahmet Rasim Yücel, amaçlarının Çatalca’yı olumlu yönde etkileyecek güzel projeler üretmek olduğunu belirterek desteklerinden dolayı Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkür etti.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.