ESENYURT GAZETESİ 20.03.2017 12:24:32 121 0

Metiner; Cumhuriyetle derdi olan parti CHP’dir

Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na sahip çıktı.

Metiner;  Cumhuriyetle derdi olan parti CHP’dir
 Cumhuriyetle derdi olan parti CHP’dir
 
Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na sahip çıktı. Kadıoğlu’nun Bir programda yaptığı konuşmanın çarpıtılarak basına ve sosyal medyaya servis edilmesine tepki gösteren Metiner, CHP'liler ne kadar zavallı ne kadar aciz ve ne kadar tahammülsüz olduklarını bir kez daha gösterdiler. Başkanımızın sözlerini anlamadan saldırıya geçtiler. Bizim cumhuriyetle bir sorunumuz yok ve olamaz. Cumhuriyetle derdi olan parti CHP’nin kendisidir’ dedi.
 
Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, yaptığı açıklamayla bir etkinlikteki konuşması çarpıtılarak sosyal medyada paylaşılan ve ulusal haber kanallarında haber yapılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na sahip çıktı. Kadıoğlu’nun konuşmasının çarpıtıldığını ifade eden Metiner açıklamasında şu ifadelere yer verdi: CHP'liler ne kadar zavallı ne kadar aciz ve ne kadar tahammülsüz olduklarını bir kez daha gösterdiler. Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu'nun sözlerini anlamadan mütecaviz bir dille saldırıya geçtiler. Kadıoğlu başkanımızın ittihatçı artıkların koca Osmanlı çınarını nasıl darbe yoluyla devirdiklerini, Abdülaziz ve Abdülhamit'in nasıl darbe marifetiyle alaşağı ettiklerini, Cumhuriyet'in tek parti döneminde de bu milletin tüm değerlerini nasıl tasfiye ettiklerini anlatan sözlerini Cumhuriyet'in darbeyle ilan edildiği şekline dönüştürerek itibar suikastına kalkıştılar.

Hem sözlerini çarpıttılar tarihi bir gerçekliğin üstünü örtmek için, hem de iftira ve hakaret yoluna gittiler. Herşeyi Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlığına bilerek dönüştüren bu İttihatçı zihniyetin günümüzdeki temsilcileri bilsinler ki ne belediye başkanımızın ne de hiç bir partilimizin cumhuriyetle bir sorunu yoktur. Olamaz. Atatürk'le bir sorunu yoktur. Olamaz. Ama Atatürk'e bile nasıl darbe yapıldığına milli şef döneminde tanık olduğumuzu hepimiz biliyoruz. Atatürk'ün paralar üstündeki fotoğraflarını CHP'nin milli şefi çıkartmıştır. Atatürk'ün yerine milli şefin nasıl ikame edilmek istendiğini, ama tepkiler üzerine bundan nasıl vazgeçildiğini de hepimiz biliyoruz. Cumhuriyetle derdi olan parti CHP'nin kendisidir. Çünkü cumhurla yani milletle hep kavgalı olan, milletin değerlerini hep düşman gören CHP'nin Cumhuriyetçilik iddiası gülünçtür. Kendi ideolojileri için imtiyazlı bir azınlığın iktidarı olarak gördükleri rejimin adı cumhuriyet olamaz. Kadıoğlu başkanımıza yaptıkları haysiyet cellatlığıdır.

Başkanımızı yedirmeyiz biz. CHP asıl Cumhuriyet ve Atatürkçülük bahsinde kendisine baksın. Atatürk'ün partisini terör örgütlerinin yanına konumlandıran Kılıçdaroğlu CHP'sinin cumhuriyet ve Atatürkçülük iddiasına acıyarak gülüp geçeriz. Kendilerinden başka birilerinin iki kelam laf etmelerini bile linç nedeni sayan CHP 'nin ifade özgürlüğü iddiası da ziyadesiyle gülünçtür. Başkanımızın parmak bastığı darbeler tarihi bir gerçektir. CHP kendi geçmişine ayna tutulmasından duyduğu rahatsızlığı çarpıtma yoluna giderek ört bas etmeye çalışıyor. Ama mızrak çuvala sığmıyor işte.

Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.