Tarih: 23.03.2017 15:46

Süt’ten ağzımız yandı, yoğurdu üfleyerek yemeliyiz

Facebook Twitter Linked-in

 Süt’ten ağzımız yandı, yoğurdu üfleyerek yemeliyiz

Büyükçekmece Sanayici ve İşadamları Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Büyükçekmece AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Eser Otel’de düzenlenen kahvaltı programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Büyükçekmece AK Parti İlçe Başkanı İlker Gürbüz, Küçükçekmece Eski Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Gürpınar Eski Belediye Başkanı İlker Gürbüz ve çok sayıda işadamları katıldı.

“Gürbüz, Hepimizin tek noktası, ülkemizdir”

Kahvaltı programında açılış konuşması yapan ve insanların yaşam şartları gereği siyasi görüşleri farklı olabilir diyen Büyükçekmece AK Parti İlçe Başkanı İlker Gürbüz, “ Vatandaşlarımızın hizmet ettikler siyasi partiler aynı olmayabilir. Ama hepimizin tek noktası ülkemiz, milletimiz ve bayrağımızdır. Çocuklarımızın daha iyi yaşayabilmesi, ülkemizin ve gelecek nesillerimizin iyi bir noktaya gelmesi adına 16 Nisan’da 18 maddelik yeni anayasa değişikliğini getirmeliyiz” dedi.

“Hainlerden kurtulup, üzerimizdeki zincirleri kırdık”

Bizlere hep fakirleştirme yöntemi ile saldırdılar diyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Dış güçler bu zamana kadar bizleri, kendilerine mahkûm edip, fakirleştirip ve ülkemizi istikrarsız hale getirdiler. Çok şükür içimizdeki hainlerden kurtulup, üzerimizdeki zincirleri kırdık. Bizleri kandırdıkları dönemler artık geride kaldı. Kim, nerde ne adım atıyor. İçerde de, dışarıda da kimin nasıl hareket ettiğini artık devletimiz çok iyi biliyor. 16 Nisan’da devletimiz bizleri istikbale hazırlayacaktır. Bizim de millet olarak, destek olmamız ve bu çalışmalarımızı hızlandırmamız gerekiyor. Çünkü bizim sütten ağzımız yandı, artık yoğurdu üfleyerek yemeliyiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —