Tarih: 28.03.2017 11:28

Bunlara bir Osmanlı Tokat’ı daha atacağız

Facebook Twitter Linked-in

 Tokatlıların yoğun katılım gösterdiği açılış programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Tokat Hatipliler Dernek Başkanı Talip Karakoç, Tokat’lı bürokratlar, işadamları ve çok sayıda Tokat’lıvatandaş katılım sağladı.

Mehter takımının gösterisi ile başlayan açılış töreni protokol konuşmaları ile devam etti.

Bizler Tokatlılar olarak her zaman devletimizin yanında olacağız

Programda açılış konuşmasını yapan, Çanakkale şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi saygı minnetle anıyorum diyen Tokat Hatipli Dernek Başkanı Talip Karakoç;  “ 2009 yılında kurulan Hatipliler Derneğimize ilk kurulduğu günden bu yana kadar desteklerini bizden eksik etmeyen Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na tüm Tokatlılar adına teşekkür ediyorum.Bizler Tokatlılar olarak her zaman devletimizin yanında olacağız. Rabbim bu birlik beraberliğimizi bozmasın. 16 Nisan günüde inşallah Tokatlılar olarak tüm desteğimizle cumhurbaşkanlığı sistemini ülkemize getireceğiz” dedi.

Ajanlar 15 Temmuz’da ülkemizi yıkamadılar şimdi yıkacaklar

Bizler bin yıl haçlı ordularına karşı hep dim dik durduk diyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Tarihimiz boyunca bin yıl haçlı ordularıyla savaştık ve hep dim dik karşılarında durduk. Ajanlar 15 Temmuz’da ülkemizde darbe teşebbüsünde bulundular yıkamadılar. Şimdi mi? yıkacaklar. Bunlar daha Türk milletini tanıyamamışlar. 16 Nisan’da bunlara bir kez daha cevaplarını verecek, bir Osmanlı Tokat’ı daha atacağız. Tokatlılar, Hatipliler 15 Temmuz’daki duruşunu nasıl sergilediyse 16 Nisan’da yine sergileyeceğine eminim. Dernek yerimiz tüm Tokatlı hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun ” dedi.

Konuşmalar sonrasında kurban kesimi ve dua okunarak Tokat Hatipliler Derneği’nin açılış kurdelesi kesildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —