Tarih: 01.01.0001 00:00 38

Çocuklarin Gözünden Beylikdüzü Anlatilacak

Beylikdüzü’nünçocukları, resim, fotoğraf, afiş ve mektup yarışmasında yeteneklerini sergileyecek

Çocuklarin Gözünden Beylikdüzü Anlatilacak
 Çocuklarin Gözünden Beylikdüzü Anlatilacak

 

Beylikdüzü’nünçocukları, resim, fotoğraf, afiş ve mektup yarışmasında yeteneklerini sergileyecek. BeylikdüzüBelediyesi ÇevreKorumaveKontrolMüdürlüğü’nündüzenlediğiyarışmaya, anasınıfından 12. sınıföğrencilerinetümyaşgruplarındançocuklar 10 Mayıstarihinekadarbaşvurabilecek, seçtiklerikategoridebelirlenenkonuüzerineeserlerinigönderebilecekler.

 

BeylikdüzüBelediyesi,çevreyeduyarlı nesilleryetiştirmek üzereyaptığıçalışmalar  kapsamındabuyıl da çevrekonulubiryarışmadüzenliyor. 10 MayıstarihinekadarÇevreKorumaveKontrolMüdürlüğü’neyapılacakbaşvurularneticesindeçocuklar “Resim, Afiş, Fotoğrafve MektupYarışması”naistediklerikategoriyiseçerekkatılabilecekler.

 

İlçedeöğrenimgörenanasınıfından 12.sınıföğrencilerinekadartümyaşgruplarındançocuklarındikkatleriniyaşadıklarıilçenindoğaldeğerlerineveçevresorunlarınaçekmekadınadüzenlenenyarışma, çevresorunlarınınçözümünoktasındayapılabilecekçalışmalarıveilçeyöneticilerine, vatandaşlaraaktarmayıhedefliyor. Çocuklar, “DahaTemizBirBeylikdüzüİçinBelediyeBaşkanımızdanBeklentilerimiz” başlığıylaunutulmayayüztutmuşmektupkategorisinde, “ÖğrencilerinGözündenÇevre” başlığıylaresimkategorisinde, “Beylikdüzü’ndeÇevre”başlığıylafotoğrafkategorisinde,ve“ÇevreSorunları”başlığıylaafişkategorisindeyarışacaklar. Anasınıfıöğrencileriisepastel boyayla “ÇocuklarınGözündenÇevre” başlığıylayarışmayakatılacak.Yarışmanınsonunda 1.’ye tablet, 2.’ye  bisiklet, 3.’yezekaoyunuhediyeedilecek.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.