Tarih: 08.04.2017 15:28

Bisikletçilerimizle gurur duyduk

Facebook Twitter Linked-in

 Büyükçekmece Kordonboyu Bisiklet Parkuru’nda gerçekleşen İstanbul Okullar Arası Bisiklet Yarışması kız ve erkelerde küçük, yıldız ve genç B kategorilerinde yapıldı.

 

Akademinin tüm sporcuları dereceye girdi

 

Oldukça zevkli ve çekişmeleri mücadelelerin yaşandığı yarışmalar sonunda Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi sporcuları ve Büyükçekmece Bisiklet Kulübü sporcuları elde ettikleri başarılarla yarışmanın yıldız oldu. Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi öğrencileri yarışmayı 3 altın, 4 gümüş, 1 bronz madalya ile kapatırken, akademinin tüm sporcuları dereceye girdi. Büyükçekmece Bisiklet Kulübü sporcuları da yarışmada 1 altın, 1 gümüş madalya kazandı.

 

“Bisikletçilerimizle gurur duyduk”

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmeceli gençlerin okullar arası bisiklet yarışmasında elde ettikleri başarının mutluluk verici olduğunu belirterek; “Büyükçekmece, sporun her branşında giderek başarı grafiğini yükseltiyor. Hem ferdi sporcularımız hem de takımlarımızın elde ettiği başarılar bizleri de gururlandırıyor. Okullar Arası Bisiklet Yarışması’nda Büyükçekmecemizi başarıyla temsil eden çocuklarımızı ve antrenörlerini kutluyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —