Tarih: 01.01.0001 00:00 153

Emre Kaya, Yenikapı'yı Salladı

Türk pop müziğinin yıldız ismi Emre Kaya, hasta yatağından kalkıp, Yenikapı Meydanı’nda binlerce hayranına müzik ziyafeti yaşattı. Sahne performansının yanı sıra kostümü ile de hayranlık uyandıran ünlü sanatçı, unutulmaz bir ge

Emre Kaya, Yenikapı'yı Salladı

Şarkılara Binlerce Hayranı Eşlik Etti

Söz ve müziği kendisine ait son single çalışması “Aşk Diye Soludum” ile müzik listelerinin zirvesine tırmanan Emre Kaya, konserde, “Böyle Gitmez”, “Toz”, “Teşekkür Ederim”, “Apayrı”, “Yapboz”, “Esaret” ve “Dın Dın” gibi hit olmuş eserlerini, alanı dolduran binlerce hayranıyla birlikte seslendirdi. Emre Kaya, beyaz pantolon ve çok özel taşlarla süslenmiş beyaz tişört ve yelekle çıktığı sahnede kostümü ile de göz doldurdu.

Sahnede Çekti, Sosyal Medyada Paylaştı

Güçlü orkestrası, sahne şovları, geniş repertuarı ve muhteşem canlı performansı ile İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşatan genç sanatçı, son günlerin dillerden düşmeyen şarkısı“Aşk Diye Soludum”u seslendirirken şarkıya eşlik eden hayranlarını cep telefonuyla görüntüleyip, sosyal medya hesabında paylaştı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.