Tarih: 01.01.0001 00:00 112

Tübitak'ın Minik Bilim Adamları

Şehit Büyükelçi Galip Balkar orta Okulu'nda gerçekleştirilen TÜBİTAK fuarı Ak parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat, Beylikdüzü Belediye Başkan vekili Ömer Şatır, CHP Meclis Üyeleri ve okul müdürlerinin katılımıyla, g

Tübitak'ın Minik Bilim Adamları
 Okul Müdürü Dilek Aksoy velilere ve misafirlere hitaben yaptığı konuşmada artan bir ivmeyle çalışmalarına devam ettiklerini belitti Aksoy ' gelişen müreffeh bir Türkiye için, bilimsel, sosyal ve her alanda çalışan bir okul olma yolundayız.  Fuarımıza olan yoğun katılım sebebiyle çok mutlu olduk. Bize bu projeyi gerçekleştirme imkanı sunan TÜBİTAK başta olmak üzere özveriyle ve sabırla çalışan öğretmenlerime, fedakar velilerim ve okul aile birliğime, çalışkan öğrencilerime çok teşekkür ediyorum' dedi.

“Şatır; Üzerimize düşeni yapmaya hazırız”

Beylikdüzü belediye başkan vekili Ömer Şatır, yaptığı konuşmasında bu önemli organizasyonu ve etkinliği gerçekleştiren okul müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın yaptığı projeleri inceledim, hepsi takdire değer projeler. Biz Beylikdüzü belediyesi olarak, üzerimize düşen görevi her alanda özellikle eğitim ve öğretimde yapmaya hazırız” dedi.

Mazeret Üreten Türkiye Değil, Maharet Gösteren Türkiye

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat' öncelikle bu projenin hazırlanmasında büyük emeği gecen Müdür Dilek Aksoy hocama ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Stantları gezerken çok duygulandım. Bir kez daha gördüm ki ülkemizin geleceği çocuklarımızın ellerinde. Burada yaptığım incelemelerin sonucunda diyebilirim ki Türkiye'nin geleceği çok aydınlıktır. Çocuklarımızın yaptıklarını gördükçe artık mazeret üreten bir Türkiye değil maharet gösteren bir Türkiye'yle karşı karşıya olduğumuzu görerek gururlanıyorum' dedi.

Proje koordinatörü ise '4006 TÜBİTAK bilimi destekleme projesi kapsamında fuarımızı gerçekleştirdik. Sunduğumuz projeleri kabul edip bizi destekledikleri için TÜBİTAK'a çok teşekkür ediyorum.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.