BÜYÜKÇEKMECE 16.05.2017 14:42:33 92 0

Tepecik Spor Yalnız mı Bırakıldı..!

Tepecik Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında kulüp başkanı Temel Eyüboğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tepecik Spor Yalnız mı Bırakıldı..!
 En Büyük Destekçimiz Akgün'dür'

Büyükçekmece Tepecik Spor Kulübü tesislerinde kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen kulüp başkan Temel Eyüboğlu, Tepecik sporun yalnız ve sahipsiz kaldığına değinerek, Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’e serzenişte bulundu. Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Başkan Eyüboğlu Büyükçekmece Tepecik Sporun tribün eksiğinden bahsetti Eyüboğlu; “belediye başkanı Dr. Hasan Akgün'ün spora verdiği değeri ve desteği herkes bilir. kulübümüze verdiği desteği inkar edemeyiz ve hem şahsım hem yönetimim adına kendisine teşekkür ediyorum. Bize 5 yıldızlı otel konforunda bir tesis hazırlattı, ancak taraftarlarımızın desteği olmadan başarılı olmamız mümkün değildir. Tribün eksikliğinden dolayı 3 yıldır maçlarımızı Esenyurt Belediyesi tesislerinde oynadık. Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

“Motive olacaklar”

 Tribün eksikliğimiz giderildiğinde kendi tesisimizde yapacağımız maçlarda sporcularımız da motive olacak, arkasında taraftar desteği ve gücünü hissettiklerinde zirveye kadar yükseleceklerdir' dedi. Belediye başkanından 20 gün kadar önce söz aldığını, geçtiğimiz günlerde belediye tarafından zemin etüdünün yapıldığını, ancak zamanla yarıştıklarını belirten Başkan Eyüboğlu tribünün 2017-2018 karşılaşmalarında hazır olması için bir an önce çalışmaların başlaması gerektiğinin altını çizdi.

“3. Lige Düşmek Bizi Çok Üzdü”

Hala profesyonel ligde olduklarını belirten Eyüboğlu '2. ligden 3. lige düştük. Bu 'düşmek' sözcüğünden daha kötüsü yok. İçimiz yandı. Bundan sonrası amatör ligdir.  Hatalarımızın karşılığı olarak bu düşüşü yaşamak bizi çok üzdü. Küme düşmüş olmamızda sorumlu elbette birinci derecede biziz ama Büyükçekmece halkı ve yöneticileri de üzerlerine düşen görevi yerine getirmediklerini bilmelidirler.

 

“Hatalarımızdan Ders Çıkaracağız”

Geçmişte yaptıkları hataları açık yüreklilikle dile getiren Eyüboğlu' Tepecik Spor Eyüboğlu ailesini değil tüm Büyükçekmece halkını temsil etmektedir. Büyükçekmece Tepecik Sporu sıfırdan aldık ve 2. lige taşıdık. Bunu yaparken de takımı fazlaca sahiplendik destekledik. Ancak Büyükçekmece Tepecik Spor her zaman Büyükçekmece'yi temsil etmiştir. Bizim en büyük hatamız kamuoyunda 'Tepecik Spor Eyüboğlu ailesinndir' şeklinde yer bulmasına zemin hazırlamış olmamızdır. Bu algının değişmesi halkın ve sivil toplum kuruluşlarının takıma sahip çıkıp destek olması için yeni sezonda halkımızdan ve sivil toplum kuruluşlarından manevi destek bekliyoruz. Sporcularımızı hem antrenmanlarında hem de maçlarında yalnız bırakmayın' dedi.

Başkan sözlerine  'Büyükçekmece Tepecik Spor Kulübünün Eyüboğlu ismiyle değil Büyükçekmece'mizle birlikte anılması için, bir anonim şirket (A.Ş.) olan kulübümüzü gelecek sezonda Büyükçekmece Tepecik Spor kulübü Derneği çatısı altında toplayacağız' şeklinde konuştu.

'Paraları ödendi'

Teknik direktör Recai Şahinler 'etrafta tepecik spor klübünün sporculara paralarının ödenmediği ve bu sebeple küme düşüldüğüne dair rivayetler var. Bunlar kesinlikle doğru değildir. Fethiye sporla olan karşılaşmamızı biz daha oynamadan masa başında kaybettik zaten. Her kulübün zaman zaman maddi problemleri olabilir bu normaldir' dedi


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Erdoğan: Kredi notu artırılan tek ülke olduk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.