Tarih: 19.05.2017 14:56

Engelsiz Aslanlar Çoşturdu

Facebook Twitter Linked-in

 Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz Belediyesi ve Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Ayetullah Keser Özel Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi öncülüğünde “2.Geleneksel Özel Eğitim Kaynaştırma Şenliği” düzenlendi.

Paşabahçe Stadı’nda düzenlenen şenliğe Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Boçay Başkanı Bülent Taştan, ilçedeki sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri,okul müdürleri, öğretmenler, engelliöğrenciler ve aileleri katıldı.

Kaymakam Ahmet Katırcı: “Onlar Engelsiz Aslanlar”

Programda konuşan Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı: “Onlara, engelsiz aslanlar sözünü kullanıyorum. Onlar özel insanlar, onlar farklı, bizim merhametimize, acımamıza ihtiyaçları yok, fiziki engelleri kaldırmamıza ihtiyaçları var. Ben aynı zamanda engelli velisiyim.  Şenlik yapmakla amacımız toplumun kafasındaki imajı değiştirmek.” diyerek Beykoz Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkanı Yücel Çelikbilek: “Ürettiklerini Görmek Bizi Mutlu Ediyor”

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise: “Bu çocuklar çok özel. Onların ürettiklerini görmek bizi ve ailelerini mutlu ediyor. Bu etkinliklerle evlatlarımızın ürettikleriyle yüreklerindeki aşkı, muhabbeti görüyoruz. Hepinize katılımınız için teşekkür ediyor, saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından alanda sergiler, dans gösterileri, müzik dinletileri, ikramlar, çeşitli yarışmalar, canlı performanslar ve ikramlar yer aldı.

Gelenekselleşen etkinlikte Ataşehir’den misafir gelen kaynaştırma öğrencileri de sahnede yerlerini aldı. İstanbul Kent Orkestrası da müzik dinletisiyle keyifli anlar sundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —