Tarih: 01.01.0001 00:00 39

En Anlamlı Hediye Yeşilkent’ten

Anneler günü etkinlikleri kapsamında Yeşilkent İlkokulu 3-F sınıfı öğrencileri, hazırladıkları dans gösterisi ve şiir kitabı ile annelerine duygu yüklü anlar yaşattılar.

En Anlamlı Hediye Yeşilkent’ten
 “Mutluluk Gözyaşları Döküldü”

Beylikdüzü Gürpınar Yeşilkent İlkokulu Müdürü Ercan Gürbüz, öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı anneler günü etkinliğine dans gösterileri ve koroyla başlayan minikler, anneleri için yazdıkları şiir kitabını sahnede hediye ederek, bir kez daha annelerinin gönlünü çaldılar.  Sürpriz olarak hazırlanan dans ve koro gösterimi anneleri gururlandırırken miniklerin 'melek annem bugün senin günün, en güzel anne sensin, anneler günün kutlu olsun,  hazırladığım hediyeyi takdim etmek için seni sahneye davet ediyorum' şeklindeki konuşmaları tüm annelere mutluluk gözyaşı döktürdü.

“Ağlatan Gösteri”

Annelerini sahneye davet ederek kitaplarını sunan çocukların anneleri için söyledikleri doğaçlama sevgi sözcükleri okul müdürü Ercan Gürbüz'ün de gözlerini yaşarttı.

“Duygu Yüklü Bir Gün”

Etkinlikte yapılan konuşmada okul aile birliği başkanı 'Kıymetli müdürümüz Ercan Gürbüz ve öğretmenimiz Vildan Bozkaya başta olmak üzere emeği geçen sınıf annelerimize ve sevgili 3-F sınıfı öğrencilerimize hazırlamış oldukları gösteri için çok teşekkür ederim. Daha önce bu kadar anlamlı ve duygusal bir anneler günü yaşamamıştık. Minik kalplerinden dökülen güzel sözleri beni de çok duygulandırdı. Çocuklarımızın her biriyle ayrı ayrı gurur duyuyorum” dedi.

“Çocuk Kalbinden Anne Kalbine”

3-F sınıfı Öğretmeni Vildan Bozkaya velilere hitaben yaptığı konuşmada ' bizleri dünyaya getiren, sevgi ve özveriyle büyüten annelerimiz için ne yapsak azdır.  Annelerimize bir ömür hatıra olarak saklayacakları bir hediye hazırlamak istedik.  Çocuk Kalbinden Anne Kalbine Şiirler ile öğrencilerimiz annelerine hissettikleri güçlü sevgi bağını kendi kalemlerinden mısralara dökerek bu güzel kitabı hazırladılar. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun' dedi.

Haber. Nezir KARAYÜN

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.