Tarih: 01.01.0001 00:00

Gayret edersek kazanırız

Beyoğlu’nda geri dönüşüm gönüllülerinin ödüllendirildiği “Geri Dönüşüm Kampanyası Ödül Töreni”ne katılan Başkan Demircan, “Bugün kampanyamıza dört okuldan 400 tane yavrumuz daha katılarak atık pil ve yağ konusunda gayret

Gayret edersek kazanırız
 Doğal kaynakların korunması ile ilgili önemli projelere imza atan Beyoğlu Belediyesi, 2007 yılında başlattığı atık toplama kampanyasını bu yıl da devam ettiriyor. İlçede bulunan okullarda başlatılan kampanya dört okuldan 400 öğrenci daha katıldı. Kampanyaya katılarak en fazla atık malzemeyi toplayan 23 öğrenci Hüviyet Bekir İlkokulu’nda düzenlenen “Geri Dönüşüm Kampanyası Ödül Töreni” ile ödüllendirildi. Sahnelenen tiyatro oyunuyla öğrencilere geri dönüşümün öneminin anlatıldığı ödül törenine; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı’nın yanı sıra çok sayıda öğrenci, öğretmen ve veli katıldı.

 

23 ÖĞRENCİYE BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Programda, kampanyaya katılarak en fazla atık malzemeyi toplayan 23 öğrenciye bisiklet hediye edildi. Öğrencilere hediyelerini; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İlçe Milli Eğitim  Müdürü Cemil Sarıcı, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları takdim etti. Bisiklet hediyelerini alan öğrenciler daha sonra hep birlikte okulun bahçesinde tur attı. Başkan Demircan ayrıca kampanyaya katılan tüm öğrencileri Vialand’a götürme sözü verdi. Öğrenciler Mayıs ayının son haftasında Beyoğlu Belediyesi tarafından Vialand’a götürülecek.

 

NE KADAR GAYRET EDERSEK O KADAR KAZANIRIZ

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, belediyelerin en önemli görevinin çevreyi temiz tutmak olduğunu belirterek, “Çevremizi temiz tutarken Belediyeye yardımcı olan yavrularımıza hediye veriyoruz. Bunlardan birisi de ilçede bulunan okullarda başlattığımız Geri Dönüşüm Kampanyamız. Kampanyamıza katılarak en fazla atıl malzeme toplayan yavrularımızı ödüllendirmek için buradayız. Bugün de kampanyamıza dört okuldan 400 tane yavrumuz daha katılarak atık pil ve yağ konusunda gayret gösterdi. İçlerinden de en fazla toplayan 23 tane yavrumuz bisiklet kazandı. Gönül isterdi ki, hepsine bisiklet verseydik. Demek ki bu dünyada ancak gayret edip gösterene hediye var. Hayatımıza böyle bakacağız. Ne kadar gayret edersek o kadar ödül almaya hak kazanırız. Kampanyamıza katılan bütün yavrularımızı alkışlıyorum. Temenni ediyoruz ki, herkes gayret etsin, herkes kazasın.” dedi.

 

HEP BİRLİKTE ÇEVREYİ TEMİZ TUTACAĞIZ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ise, “Bazen bir tiyatro saatlerce konuşmanın özetini veriyor. Arkadaşlarımız bizlere çevre ile alakalı çok güzel bir sunum yapmış oldular. Hep birlikte çevreyi temiz tutacağız. Bizlere nasıl temiz teslim edildiyse bizden sonraki nesillere temiz bir şekilde teslim edeceğiz. Böyle bir etkinlikle böyle bir farkındalığın oluşmasına katkı sağlayan Sayın Belediye Başkanımıza ve onun çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Okulumuzdan bu etkinliğe katılarak gayret gösteren öğretmenleri, öğrencileri kutluyorum. Bu çalışmaların artarak devam etmesini temelli ediyorum.”şeklinde konuştu.


Buruk Teşekkür…

ÜLKÜCÜ BAŞKANDAN CUMHUR İTTIFAKI ADAYLARINA TAM DESTEK

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Türkiye Yüzyılı’na damgasını vuracak projeler

Darıca’nın diş hastanesi projesi hazır!

Bursa'da dağ yöresi kırsal turizmle kalkınacak

İYİ Parti’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü açıklaması

Dünya Kadınlar Günü'nde Emel Gözükara Durmaz'dan önemli mesaj

Mert Yöneyer: “Ayırmadan ayrışmadan Foça için çalışacağız”

MHP %33.20 Puan ile Önde

Düzce'de Faruk Özlü'den 100 proje tanıtımı 

RECEP EROL, VİZYON PROJELERİNİ TANITTI... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İmamoğlu'ndan 'Atatürk' çıkışı

Ali Babacan: “81 ilin tamamında adaylarımız var”

İYİ Parti’den Toplu İstifa… (GÖRÜNTÜLÜ HABER)


Manisa'da 484’üncü Mesir Festivali’nin tanıtımı yapıldı

İzmir MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Özcan “Hoş tablo devralmadık”

Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor

Başkan Zeyrek sözünü tuttu...

2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak?

Edirne'de 7 terörist yakalandı!

Küflenen ekmeği tüketmeyin!

İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı

Özcan, makamını ilkokul öğrencisi Ceren Şen’e devretti

Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı

2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…

İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek

Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!

KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

GÜZEL BİR BEŞ YIL OLACAK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.