Tarih: 01.01.0001 00:00 232

Esev'den Resim Sergisi

ESEV öğrencilerin karakalem ve yağlı boya çalışmalarından oluşan resim sergisi, sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı. 200'den fazla resmin yer aldığı sergi, 21 Mayıs'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Esev'den Resim Sergisi
 Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Esenler Sanat Evi (ESEV) öğrencileri tarafından hazırlanan 'Yağlı boya ve Karakalem Resim Sergisi' Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde açıldı.  Yoğun bir ilginin gösterildiği serginin açılışı, ESEV hocaları ve Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu, ESEV Genel Koordinatörü Abdülbaki Kömür ve ESEV hocaları birlikte gerçekleştirdi.

SANATTAN ÇOK SANATKÂRI TANIMALI

ESEV öğrencilerinin karakalem ve yağlı boya çalışmalarından oluşan serginin açılışında konuşan ESEV Genel Koordinatörü Abdülbaki Kömür, '7'den 70'e birçok öğrencinin çalışmasının yer aldığı bu sergi, öğrencilerin özverili çalışmaları sonucu ortaya çıktı. Emeklerini göz ardı edemeyeceğimiz öğrencilere bir kez daha bu başarılı çalışmaları için teşekkür ediyorum. Önemli olan sanattan çok sanatçıyı tanımaktır, tıpkı asıl sanatçı olan Allah'ı tanımak gibi' dedi.

ESEV'DE SANAT ÖĞRETİLİYOR VE ÜRETİLİYOR

ESEV Yıl Sonu Sergisi'nde yer alan çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu, 'Biz Esenler Sanat Evi (ESEV)'nin meyvelerini genellikle yılsonu alıyoruz, bu sergi de ESEV'in meyvelerinden sadece birisi. 44 branşta sanatın öğretildiği ve üretildiği ESEV, Esenler'in kültür hayatına yön veren bir merkez konumundadır' diye konuştu.

SOYUT RESİMDEN KARAKALEME...

Çeşitli yaş aralığında 120 öğrencinin natürmorttan soyut resme ve karakalem çalışmalarına kadar çeşitli alanlarda yapılan 200 resmin yer aldığı sergi, 21 Mayıs Pazar gününe kadar Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.