Tarih: 01.01.0001 00:00 69

Ensar’dan Kuran'ı Anlamaya Doğru

Ensar vakfı Beylikdüzü Şube Başkanı Zeki Koçinkağ, Mili Eğitim Müdürlüğü ve TÜGVA Beylikdüzü Şube Başkanı Nihat İzsiz ortakığında düzenlenen 'Kuran'ı Anlamaya Doğru' bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencil

Ensar’dan Kuran'ı Anlamaya Doğru
 Ensar Vakfı genel müdürü Hüseyin Kader, Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat, AREV Vakfı başkanı Vehbi Orakçı, Eski Büyükçekmece müftüsü Mehmet Narin, işadamı Mahmut Küçükdoğan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fatoş Bakaç Dağ, Eski Büyükçekmece Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, Beylikdüzü ilçe şube müdürü İdris Karakabak, Beylikdüzü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Ömer Faruk Koçyiğit ve okul müdürlerinin katıldığı ödül töreninde yarışmada dereceye giren Ortaokul ve Lise öğrencilerine ödülleri takdim edildi.

İkinci Yarışma Tüm İstanbul'da

Törende konuşma yapan Ensar vakfı Beylikdüzü şube başkanı Zeki Koçinkağ,'Ensar vakfı tarafından hazırlanan Kuran'ın son cüzü Nebe-Nas surelerini öğrencilerimize okutarak Kuran'ı anlamalarını, en iyi şekilde idrak edip yaşamlarına doğru bir yol çizmelerine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Yarışma için 40 personelden oluşan profesyonel bir ekiple yoğun bir tempoda çalışarak emeğimizin karşılığını aldık. Finale kalan 200 öğrencimizle Ensar Vakfı Beylikdüzü binasında yemekli toplantı düzenledik. Öğrencilerimiz bu toplantıda tanışıp kaynaştılar.

“Hayat felsefemiz”

 Kurum öğretmenlerimiz Beylikdüzü'nde ilk kez bu kadar profesyonelce hazırlanmış bir etkinliğe şahit olduklarını belirterek tebrik ettiler. Önümüzdeki yıl yarışmayı İstanbul genelinde gerçekleştireceklerini söyleyen başkan ilerleyen yıllarda tüm Türkiye'de kuran konulu bir bilgi yarışması yaparak bu mukaddes kitabı anlamak ve hayat felsefemiz haline gelmesi için çaba harcayacağız'dedi.

Haber: Nezir KARAYÜN

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.