Tarih: 01.01.0001 00:00 84

Küçükdoğan; Liyakat, sadakat ve adalet

Beylikdüzü kanaat önderlerinden TGAR A.Ş yönetim kurulu başkanı ünlü işadamı Mahmut Küçükdoğan gazetemiz genel yayın yönetmeni gazeteci yazar Nezir Karayün ile yaptığı röportajda referandum sonrası siyasi durum ile ilgili, dikkat ç

Küçükdoğan; Liyakat, sadakat ve adalet
 'Beklenti İçinde Olanlar Var'

İç piyasayı ve siyaseti yaşayarak hiç bir şekilde beklenti içine girmeden öğrenenlerden olduğunu söyleyen Küçükdoğan, 'Siyasetin içinde olanların pek çoğu maalesef beklenti içinde oluyorlar, maddi ya da manevi olarak nemalanmak için siyasete girenler, siyaseti kendilerine göre yorumluyorlar. Onun için siyaset bu kadar karmaşık,Cumhurbaşkanımızın kafasındaki gibi net olsa herkesin siyaseti açık ve anlaşılır olur'.

'2001 Ruhuna Geri Dönülmelidir'

Cumhurbaşkanının partili olmasının karışıklığı gidererek parti içi tüm olumsuzluklara son vereceğini belirten Küçükdoğan,'Ak Partinin kuruluşundaki ruha dönülmediği müddetçe işler durulmayacaktır. Partinin kurulduğu 2001 ruhuna geri dönmelidir. Cumhurbaşkanımız da aynısını söyledi. 2000'li yıllarda parti kurulduğunda vatanına milletine faydalı olmak isteyen herkes Ak Partiye katıldı. Biz ülkemize hizmet etmeye, varımızı yoğumuzu vermeye geldik, makam, mevki yada para almaya değil. 16 Nisanda yapılan referandum ile yeniden o ruha dönüleceğine inancım tamdır. Sistem değişikliği ve cumhurbaşkanının partili olması ülkemiz adına çok olumlu gelişmelerdir. Reisimiz partisinin başına geçerek olumsuz dalgalanmalara son verecek ve ülkede yeniden istikrar olacaktır. Yapılan icraatlarla yeniden herkes kucaklanacak ve partimiz kuruluşundaki ruhuna kavuşacaktır'.

'Liyakat, Sadakat ve Adalet'

Belediye başkanı ve meclis üyelerinin seçimi için daha titiz davranılması gerektiğini vurgulayan Küçükdoğan,' Parti yerel yöneticileri seçilirken yeniden liyakate dikkat edileceğini temenni ediyorum. Liyakat, sadakat ve adalet. Bu üç özellik bir yöneticide mutlaka bulunması gereken özelliklerdir. Beylikdüzü'nü kaybedilmiş bir kale olarak görmüyorum, yerel yönetimde belediye başkan adayları belirlenirken partiye müracaat eden kişilerden aday seçelim mantığına gidilirse bu yanlıştır. Adayları, partinin kanaat önderlerinden oluşan bir kurul belirlemeli ve en az 2 yıl süreyle onları izlemelidir. Ayrıca asil adayla birlikte yedek aday da seçilmeli ve aynı prosedür onun için de uygulanmalıdır. Günü geldiğinde yaşanacak olumsuz bir duruma karşı böylece tedbir alınmış olur. Belediye meclis üyeleri de aynı sistemle belirlenmelidir.

'Hizmet Kalitesi Artarak Devam Etmeli'

İlçe teşkilat çalışmalarını değerlendiren Mahmut küçükdoğan, 'Sadece Beylikdüzü için değil, genel olarak ülkenin tamamında ilçe başkanlığı, kadın kolları, gençlik kolları ve tüm teşkilatlar hizmet vermek üzerine odaklanmalı, her geçen gün hizmet kalitesini artırarak yoluna devam etmelidir.

'Gelecek İçin Umutluyuz'

Uzun yıllardır Beylikdüzü bölgesinde yaşayan Küçükdoğan; referandum sonuçlarının ülkede istikrarı sağlayarak bölge ekonomisini canlandıracağının altını çizdi. 'Ülkenin ekonomisi gezi parkı olayları ile düşüşe geçmişti, 2 Kasım seçimleriyle düzlüğe çıkan ekonomi Rus uçağının vurulmasıyla yeniden düşüşe geçti. Ta ki 16 Nisan referandumuna kadar. Şu anda daha iyiye doğru gidiyoruz. 2019 seçimleriyle çok daha üst seviyelere geleceğine inanıyorum. 40 yıldır Beylikdüzü'nde ticaret yapmaktayım ve son 4 yıldır hiç yaşamadığımız sıkıntıları yaşadık ancak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a duyduğumuz sonsuz güven sebebiyle hiç feveran etmedik. Gelecek için umutluyuz' dedi.

Haber: Nezir KARAYÜN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.