BEYLİKDÜZÜ GAZETESİ 9.06.2017 01:26:06 108 0

BEYSİAD’dan Birlik Çağrısı

Beylikdüzü Sanayici ve İş Adamları Derneği BEYSİAD, Kaya Ramada Otel'de verdiğiiftar yemeğinde konuşan başkan Nuri Aslan işadamlarına birlik çağrısında bulundu.

BEYSİAD’dan Birlik Çağrısı
 Yoğun katılımın olduğu iftar programı Kuran tilavetiyle başladı, tasavvuf müziği ve semazen gösterisiyle devam etti.  Program boyunca konuklara Osmanlı şerbeti ve Türk kahvesi dağıtıldı.


Barış Ve Huzur Diliyoruz

Açılış konuşmasını yapan BEYSİAD Kurucu Başkanı Mehmet Sandal,' Bizim için iki manası olan bu mübarek günde bir araya gelişimizin hayırlara vesile olmasını diliyor, sahip olduklarımıza şükürler ediyor, hepinizin ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutluyoruz. Komşularımızın büyük bölümünde silahlı çatışmalar devam ediyor. Tüm dünya ve bölgemiz için bu mübarek günde barış ve huzur diliyoruz' dedi.

Bereketi Paylaşmanın Huzuru İçindeyim

İftar programında konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'sizlerle bu güzel ramazan ayının bu güzel iftar saatinde bir arada bereketi paylaşmanın keyfi ve huzuru içindeyim. İyi ki derneğimiz gelenek haline getirdiği iftarı verdi ve biz tüm protokol bir araya gelebildik. Zaten ramazanda tüm protokolün bir kaç kez den fazla bir araya gelmesini çok doğru bulmuyorum, mümkün olduğu kadar sahaya dağılarak vatandaşlarımızı evinde ziyaret edip gerekirse onlarla iftar sofrasını paylaşmanın doğru olduğunun düşünenlerdenim. Bu duygularla hepinize hoş geldiniz diyorum' dedi.

Evlerde İftar Açma Geleneği'

Günümüzde komşuluk ilişkilerinin olmadığını ve belediye olarak komşuluk ilişkilerini güçlendirecek projeler ürettiklerini söyleyen İmamoğlu,' Beylikdüzü'nde evlerde iftar açma geleneğini oturtmaya çalışıyoruz, her yıl 700-800 hanede yetkili arkadaşlarımızla ziyarette bulunup iftar açıyoruz. Bu geleneği genişletmek için hep ihmal ettiğimiz komşuluk duygusunu yeniden hatırlamak gerekiyor. Bu duygularla Ramazan ayımız Mübarek olsun diyorum, inşallah her günü bize güzellikler katsın, bizi toplumsal huzura kavuştursun'.

'Ramazan Hırslarımızdan Sıyrılma İmkânı Veriyor'

CHP Millet Vekili Bilhun Tamaylıgil,' aydınlık ve bereket dolu, ruhumuzun ısındığı ve bedenimizin terbiye olduğu Ramazanın bu güzide gecesinde sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Ramazan ayında hırslarımızdan sıyrılma imkanı buluyor ve bizi huzura kavuşturuyor' dedi.

'Türkiye Büyük Yürüyüşüne Devam Edecek'

Ak Parti Millet Vekili Halis Dalkılıç Beylikdüzü'nün hızlı yükselişine değinerek,' Beylikdüzü sanayici, iş adamları, sivil toplum örgütleriyle birlikte ben de varım diyor. Türkiye'nin öününde büyük hedefler var, bu hedeflere ulaşmak için iş adamlarımızın ülkemize getirdiği katma değere ihtiyacımız var, sadece siyasetle bir yere varılamaz. Türkiye büyük yürüyüşüne devam edecek, hayırlı ramazanlar'.

“Katılım Yoğun Oldu”

Davete, Ak Parti Millet Vekili Halis Dalkılıç, CHP Millet Vekili Bilhun Tamaylıgil, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat, Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, BEYSİAD Kurucu Başkanı Mehmet Sandal, İSİFED Başkanı Muammer Ömeroğlu, Beylikdüzü OSB Başkanı Adnan Keleşoğlu, BEYSİAD üyeleri ve basın mensuplarının yanı sıra çok sayıda işadamı katıldı.

Haber: Nezir KARAYÜN

 

 


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.