Tarih: 01.01.0001 00:00 81

Hizmet Vermekten Onur Duyuyorum

AREV Vakfı ve Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi ortaklığında hazırlanan El Emeği Göz Nuru sergisi AREV Vakfı binasında yapılan açılış töreniyle, sanatseverlerle buluştu.

Hizmet Vermekten Onur Duyuyorum
 Sergide kursiyerlerin bir yıl boyunca hazırladıkları ev aksesuarları, çeyiz ürünleri, ahşap yakma ve resim çalışmaları görücüye çıktı.

Açılış konuşmasını yapan AREV Vakfı Başkanı ve Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Vehbi Orakçı,' AREV Vakfı olarak el sanatları öğrenmek isteyen hanımlarımız için 6 yıldır hizmet vermekten onur duyuyorum. Bir yıl boyunca kıymetli öğretmenlerimizin çabaları ve kursiyerlerimizin üstün başarılarının meyvelerini topluyoruz. Her yıl hedefimizi daha da yükselterek önümüzdeki sonbaharda 500 hanımefendiye ekonomik kazanç sağlayacak şekilde çini sanatını icra etmeyi öğretmek niyetindeyiz. Yardım ve destekleri için Beylikdüzü Halk Eğitim Müdürü Mehmet Güven Avcı'ya sonsuz teşekkürlerimi sunarım' dedi.

Halkımızla Bir Araya Geliyoruz

White Corner AVM içerisinde bulunan Ansu Balo Salonunda 200 kişiye iftar verildi. Kuran tilavetinin eşliğinde oruçlar açıldıktan sonra konuşma Yapan Vehbi Orakçı,'  Gelen tüm konuklarıma ve bu güzel organizasyonu bizim için hazırlayan Ansu hanıma teşekkür ediyorum. İftar sofralarında halkımızla bir araya geliyoruz. Ramazanın bu sofraları ve ettiğimiz dualar yarınlarımızın daha aydınlık olması için birer dilektir.  Şırnak'taki 13 şehidimiz için canımız yandı, biz şu an rahat bir ortamda iftarımızı gerçekleştirebiliyorsak bunu aziz şehitlerimize borçluyuz, ruhları şad olsun' dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.