Tarih: 01.01.0001 00:00 72

Personel İftarları Sona Erdi

Çatalca Belediyesi tarafından personel ve aileleri için hazırlanan iftarların sonuncusu Atatürk Spor Kompleksinde gerçekleşti.

Personel İftarları Sona Erdi
 Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü,Hukuk İşleri Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile Binkılıç, Çiftlikköy ve Karacaköy Hizmet Birimleri personel ve ailelerinin katıldığı iftar yemeği Kaleiçi Camii İmam Hatibi Resul Yılmaz’ın okuduğu duayla başladı. birlikte yenilen yemeğin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Akın konuklara hitaben bir konuşma yaptı.

Şırnak'ın Uludere İlçesi Şenoba Beldesi’nde geçtiğimiz hafta meydana gelen elim helikopter kazasında şehit olan Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker’in baba ocağında düzenlenen iftar yemeğine katılan Belediye Başkanı Cem Kara’nın selam ve sevgilerini ileten Akın, hangi kadro veya unvan da olursa olsun tüm personelin ilçeye sunduğu katkılardan övgüyle bahsederek, hizmetlerinden ve iftar davetine katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerini noktaladı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.