BEYLİKDÜZÜ GAZETESİ 17.06.2017 17:53:34 45 0

Damat; " İspatlamayan Alçaktır, Ahlaksızdır"

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İsmail Damat, ilçe binasında bir basın açıklaması düzenleyerek CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer’in kendisi hakkında ortaya attığı iddialar hakkında sert açıklamalarda bu

Damat; " İspatlamayan Alçaktır, Ahlaksızdır"
 Damat; ' İspatlamayan Alçaktır, Ahlaksızdır'

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İsmail Damat, ilçe binasında bir basın açıklaması düzenleyerek CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer’in kendisi hakkında ortaya attığı iddialar hakkında sert açıklamalarda bulundu.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer tarafından bir basın toplantısıyla ortaya atılan, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat’ın olduğu iddia edilen şirkete bağlı bir avukatın, FETÖ çatı davasının önemli sanıklarından birinin davasını baktığı açıklanmıştı. Bu tartışmalar üzerine Başkan Damat, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenledi.

Eğer İddiasını İspat Edemiyorsa Alçaktır!”

Damat, Özer’in suçlamalarda bulunduğunu, bu konu hakkında cevap vermemeyi ancak bilgi kirliliği olmaması adına bir basın toplantısı düzenleme kararı aldığını belirterek konuşmasına başladı. Özer’in ortaya attığı iddianın ispatlaması gerektiğini belirten Damat, “Son günlerde Beylikdüzü kamuoyunda şahsıma yönelik alçak bir iftira girişimi, hain bir kumpasla karşı karşıyayız. Öncelikle bu konu hakkında hiç cevap vermemeyi, dikkate almamayı bile düşündüm. Ancak kamuoyunun bilgilenmesi adına bazı hususlara temas etme gereksiniminde bulundum. İsnat edilen dava ile isnat edilen kişi ile benim ne bir tanışıklığım ne de bir ilgim vardır. Söz konusu davayı üstlenmiş değilim. O davada tek bir dilekçem tek bir imzam söz konusu değildir. Bunun aksini eden iddiasını ispat etmekle mükelleftir. Eğer iddiasını ispat edemiyorsa alçaktır! Bu kumpasların ne için yapıldığını, kimlerin yazdığını, yazanların arkasında kimlerin durup el ovuşturduğunu, kimin AK Parti teşkilatları tökezlesin 2019 hedefine yürümesin diye çaba gösterdiğini çok iyi biliyoruz.” dedi.

“İsteyen İstediği Kayda Bakabilir”

Ortaya atılan iddia sonucu ismi geçen avukatı tanıdığını ifade eden Damat, “Davayı üstlendiği iddia edilen avukatı tanırım. Tanımak başka bir şeydir iş yapmak başka bir şeydir. Her avukat bağımsız bir şekilde kendi işinin yapar. Şahsıma bununla itham ettiler. Benim bu davayla, yargılanan sanıkla uzaktan yakından alakam yoktur. Bir başkasının aldığı işten veya aldığı mesleki faaliyetten kimsenin sorgulama yetkisi yoktur. Bu ilçe başkanını da başkasını da ilgilendirmez. ‘AK Parti İlçe Başkanı İsmail Damat’ın sahip olduğu avukatlık şirketi’ gibi hiç olmayan bir izafi kavram üretiliyor. Bir şirket varmış gibi lanse edilip oradan bizim üzerimize suçlamalar yapılıyor. Ne böyle bir şirket ne de böyle bir ortaklık söz konusudur. İsteyen istediği kayda bakabilir.” açıklamasında bulundu.

“ Yeşil Alan İşgali İle İlgili Hesap Sorabildin mi?”

İlçe Başkanı Damat, CHP İlçe Başkanı Özer’in Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na karşı sorular soramadığını ifade ederek yaptığı konuşmasında, “15 Temmuz gecesinde ortada olmayanlar, Beylikdüzü’nde olamayanlar, burnunun dibindeki yere gelemeyen alçakların bugün kalkıp bu teşkilatın imamesi durumundaki ilçe başkanına ‘FETÖ’den yargılanan sanığın savunmasını üstleniyor’ yakıştırmasını yapmaları tam bir kumpastır! Beni istifaya davet etme hadsizliği gösteren CHP İlçe Başkanı Taşkın Özer’e soruyorum: Yeşil alan işgali yaptığına ilişkin mahkemede davası olan belediye başkanına bir gün olsun hesap sorabildin mi?'

'Yaptığınız Hokkabazlıklar Bize Sökmez!'

Damat;'15 Temmuz gecesi nerede olduğunu hala Beylikdüzülüler ile paylaşamayan sözüm ona ‘Şeffaf belediye başkanı’na ‘Sen neredeydin?’ diye bir gün sorabildin mi? Önce bunların bir kamuoyu açıklamasını bir yap, ondan sonra kime iftira attığına dön bir bak! Senin iftiraların bize sökmez! Eli kanlı Türk katili Makarios ile ilgili senin tek bir açıklaman yok! Yanlışınızı savunmakta neden ısrar ediyorsunuz? Kendi örgütünüzden bile yapılan eleştirilere cevap verecek kudrette değilsiniz. Beylikdüzü’nde vazifesini yapan gazeteciler şiddet görürken onlarla ilgili şüpheli olan belediye başkanı hakkında şikayetler varken bu konu hakkında tek bir açıklaman yok. Bunun sebebini Beylikdüzü kamuoyuna senin izah etmen lazım. Yapılan iş tamamen siyasi bir komplodur. Söylenen sözler siyasi bir kıskançlıktır. Bu atılan iftira tohumu bir fitne tohumundan başka bir şey değildir. Beylikdüzü’nde gündemi değiştirmek istediğinizden şüphemiz yok. Yaptığınız hokkabazlıklar bize sökmez, başka kapıya! Biz mücadelemize onur ve dik durarak devam edeceğiz.”

“Hedefimiz 2019”

Beylikdüzü Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Av. Mücahit Birinci ise Beylikdüzü’nde siyaseti asgari bir seviyede tutmaları gerektiğine dikkat çekerek, “Beylikdüzü’nde çamur siyasetine müsaade etmeyeceğiz. Siyaseti de asgari bir seviyede tutmak gerekiyor! Sözün nereden geldiğine bakıyorsunuz, sözün hangi seviyeden geldiğine bakıp sözün tahlilini yapıyorsunuz. İddia eden iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Dolayısıyla bunların ellerinde herhangi bir belge var ise ortaya koysunlar. Eğer yok ise de kendi açtıkları o çamur kendi üzerlerine bulaşacaktır! Hedefimiz 2019’da bu çapsız yönetimden kurtarmaktır. Elimizden gelen tüm gayretle yanlışları eleştirerek, hizmet üreterek çalışmalarımıza devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Beylikdüzü Haber Merkezi


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.