Tarih: 20.06.2017 13:09

Bolluk Bereket Olduğuna Vurgu Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

 Düzenlenen programa Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, İmam Hasan Camii Dernek Başkanı İbrahim Buyruk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar ardından Hz İmam Hasan Kutlu Doğum Günü dualar ve protokol konuşmaları ile devam etti.

İmam Hasan Camii İmam Hatibi Turgut Beyhan açılış konuşması yaparak dualar ile günün anlamını dile getirdi. Beyhan ardından Camii Dernek Başkanı İbrahim Buyruk söz alarak, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun İmam Hasan Camii’ne yönelik vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Esenyurt İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu söz alarak içinde bulunduğumuz ayın çok hayırlı ve önemli olduğuna dikkat çekti.

Müftüoğlu ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kürsüye gelerek söz alarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Kadıoğlu, “ Böyle mübarek bir gecede bizi ve bütün Müslümanları şuurlu olmaya davet ediyorum. Bu ay bizi böyle düşünmeye böyle bir şuura sevk eder. Rabbim tuttuğunuz oruçları, kıldığınız namazları kabul etsin. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirsin inşallah, Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Başkan Kadıoğlu sonrasında söz alan İlçe Kaymakamı Ekrem İnci’de Ramazan ayının birlik beraberlik ve bolluk bereket ayının olduğuna vurgu yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —