Tarih: 01.01.0001 00:00 283

Başkan Kara Güneş Mobilya’nın Açılışını Yaptı

Çatalca’ da hizmete giren “Güneş Mobilya” isimli iş yerinin açılışı Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından gerçekleştirildi.

Başkan Kara Güneş Mobilya’nın Açılışını Yaptı
 Korkut Kılıç ve Bekir Gül’e ait mobilya dükkanı, Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi Mescit Sokak’ta hizmete girdi. Açılışa; Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cafer Dağ ve çok sayıda davetli katıldı.

İlçemiz adına mutluluk duyuyoruz

Açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Cem Kara yaptığı konuşmada, ' Yıllarca burada Kor-Ke Mobilya olarak hizmet veren iş yeri şimdi yeni bir heyecan ve yeni bir değişiklikle Güneş Mobilya olarak ilçemize hizmet etmeye devam edecek. Yeni adı ve konseptiyle açılan iş yerinde önce esnaf kardeşlerimize bol kazançlar diliyorum. Sağlık ve huzur içerisinde kazançlarını çoluk çocuklarıyla yemeleri nasip olsun. Tabii her geçen gün ilçemizde yeni iş yerleri açılıyor, var olanlara yenileri ilave ediliyor. Biz bundan ilçemizin gelişmesi adına, insanlarımızın alışveriş ederken daha fazla çeşit bulması adınabüyük bir mutluluk duyuyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu vesile ile Pazar gününden itibaren hep birlikte idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın da ilçemize, ülkemize, tüm İslam Âlemine huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bütün insanlarımıza, aileleriyle, eşleriyle, dostlarıyla birlikte sağlıklı nice bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ürünler Hakkında Bilgi Aldı

Çatalca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cafer Dağ’da yaptığı konuşmada esnaflar adına açılan iş yerinin hayırlı uğurlu olması dileklerini iletti.Açılış ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 4 katlı mobilya dükkânını gezerek ürünler hakkında bilgi aldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.