Tarih: 01.01.0001 00:00 61

Başkan Kadıoğlu Ordulular İftarında..

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ordu Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Başkan Kadıoğlu Ordulular İftarında..
 konuşması yaparak iftar programlarına icabet eden Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti.

İftar duası ardından söz alan Başkan Kadıoğlu, “ Bin aydan daha hayırlı bir gün olan Kadir Gecemizi geride bıraktık. İnşallah tüm Müslümanlara hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramını inşallah hep birlikte idrak edeceğiz. Orduluların birlik ve beraberliğinin sağlanması için federasyon binasının yapımına devam ediyoruz. İnşallah kışın başında hep beraber açılışını yapacağız. Bizler birbirimizden ayrı gayrı olmamalıyız. Kem gözle bakmamalıyız. Aksi takdirde milletimizin içine fitne koyarak kendi istedikleri gibi yönetimi oluşturarak, milletin değerlerini kültürünü yok etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu ülke için, bu bayrak için kalbimiz birlikte atmaya, yüreğimiz bir olmaya devam ettikçe hiç kimse ülkemize ve milletimize pranga vuramayacaktır” dedi.

Dursun Ali Erzincanlı'nın şiirleri duygulandırdı

Başkan Kadıoğlu ve beraberindeki heyet iftar programı ardından Ramazan etkinliklerinin gerçekleştiği Gaziler Parkı’na geçti.

Eski Ramazan kültürünün yaşatıldığı geleneksel Esenyurt Ramazan akşamlarının konuğu Şiir ve İlahi sanatçısı Dursun Ali Erzincanlı oldu. Erzincanlının okuduğu şiir ve Naatlar ile Esenyurtlu vatandaşlar manevi duyguların yoğunlaştığı bir ramazan akşamı geçirdiler. Dursun Ali Erzincanlı 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası şehit olan Astsubay Ömer Halis Demir için yazdığı “30 Kuş” şiiri katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.