GÜNCEL 3.07.2017 10:24:38 87 0

Keyfini çıkaran kadınlar..!

İnternetin en zengin giyim markası bonprix.com.tr, yaz güneşi kadar sıcak renkleri barındıran koleksiyonuyla kadınların içlerindeki enerjiyi ortaya çıkarıyor.

Keyfini çıkaran kadınlar..!
  

Bonprix’nin renkli yazı, hızlı kargoyla anında kapında!

İnternetin en zengin giyim markası bonprix.com.tr, yaz güneşi kadar sıcak renkleri barındıran koleksiyonuyla kadınların içlerindeki enerjiyi ortaya çıkarıyor. Başta pembe ve mavi olmak üzere, sarı, mor ve beyaz tonlarındaki parçalar, sezonun trendi düşük omuzlar, danteller, volanlar, nakışlar ve fırfırlar ile birlikte göz alıcı bir şıklık sunuyor. Plaj koleksiyonu ve kadın giyim ürünlerindeki seçili parçaları yalnızca 24 saat içerisinde kargoya veren bonprix, moda tutkunlarını cıvıl cıvıl bir yaza davet ediyor.

 

 

Şehirden plajlara sıcak yaz güneşinin keyfini çıkaran kadınlar, internetin en zengin giyim markası bonprix.com.tr ile sezonun renk trendlerini yansıtıyor. Bu yazın ön plana çıkan iki rengi pembe ve mavi, soluktan canlıya tüm tonlarıyla koleksiyonlarda yerini alıyor. Sarı ve morlar yazın eğlenceli yüzünü gösterirken, nakış ve çiçek desenleriyle bezeli beyaz modeller ise, şıklığın ve zarafetin sembolü oluyor. Düşük omuzlu, kruvaze kesimli, dantel, volan ve fırfır detaylarıyla hareketlenen parçalar, yaza özel incecik kumaşlarıyla rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor.

 

En güncel modayı sunan bonprix.com.tr’de, üç farklı renk kumaş dokusuyla şık ve zarif bir görünüm sunan, beli kuşaklı Boyundan Bağlamalı Elbise 149,99 TL; ince dokuma kumaştan üretilmiş Beli Altın Renkli Uzun Etek 109,99 TL; modern hatları ve göz alıcı modeliyle büyüleyen Düşük Omuzlu Tulum 170,99 TL; derin dekolteli, göğüs altı esnek lastikli Bordürlü Elbise 149,99 TL; düğme şeritli, kemeri farklı renkte kordon bağcıklı İşlemeli Elbise 149,99 TL; derin V yakalı, ön kısmı dört düğmeli Örgü Hırka 137,99 TL; yan kısmından bağlanabilir Uzun Kruvaze Bluz 179,99 TL; ofis şıklığından akşam yemeklerine kadar birçok ortamda kombinlenme imkanı sunan Dijital Baskılı Jarse Elbise 99,99 TL; bele tam oturan, bacak kısımlarında genişleyen Keten Pantolon 69,99 TL; diz boyu, beli kuşaklı Kruvaze Görünümlü Etek 69,99 TL; klasik midi boyda, beli lastikli Pilise Etek 164,99 TL;  çiçek bordürlü ve yıldız detaylı Püsküllü Üçgen Fular 59,99 TL’ye her yaşa, bedene ve bütçeye hitap ediyor.

 

Sezonun trendlerini plajlara taşımak isteyen kadınlara özel Çiçek ve Geometrik Desenli Bikini Seti 129,99 TL; boyundan ve sırt kısmından bağlanan, cup’ları ve alt parçası kontrast renk dikişli Üçgen Bikini 79,99 TL; tamamı astarlı, cup araları küçük dekolteli Straplez Bikini (2'li Takım) 99,99 TL; etek uçları yuvarlatılmış, yandan yırtmaçlı Transparan Detaylı Uzun Pareo 79,99 TL; yaza neşe katan, bant ve kurdele detaylı Hasır Şapka 49,99 TL’ye satışa sunuluyor.

 


Anahtar Kelimeler:

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.