Tarih: 07.07.2017 14:03

Esra Seziş Kiğılı with Swarovski Tasarımları Dünyaya Açılıyor

Facebook Twitter Linked-in

 Esra Seziş Kiğılı with Swarovski Tasarımları Dünyaya Açılıyor

 

Türkiye’nin ilk muhafazakâr Moda ve Renk Danışmanı Esra Seziş Kiğılı, 1895 yılından beri mücevher ve takı sektöründe kristalin tarihini yazan Swarovski ile bir ilke imza atıyor. Swarovski için 10 parçadan oluşan kapsül koleksiyon hazırlayan Kiğılı, tasarımlarını Four Seasons Hotel’de gerçekleşen lansman ile tanıttı. Swarovski’nin global ekibinin de katılımları ile gerçekleşen lansmanda ürünler şıklıkları ile dikkatleri çekti. Bugüne kadar ünlü birçok tasarımcı ve modacı ile çalışan ünlü kristal takı ve moda aksesuarları markası Swarovski, dünyada bir ilki gerçekleştirerek muhafazakâr giyim sektöründe ilk işbirliğini Moda ve Renk Danışmanı Esra Seziş Kiğılı ile yaptı.

 

Moda ve Renk Danışmanı Esra Seziş Kiğılı tarafından tasarlanan broş, bileklik, şal ve çantadan oluşan kapsül koleksiyon zarafetin ışıltısını yansıtırken, gündüzden geceye şıklığa yeni bir boyut kazandırmayı hedefliyor. ‘Esra Seziş Kiğılı with Swarovski’ imzası ile esraseziskigili.com sitesinden satışa çıkacak koleksiyonda yer alan ürünler kristalin güzelliğini öne çıkarırken, her ten rengine uyan tasarımlarıyla da göz kamaştırıyor.

 

Anneanneden toruna yadigâr olabilmesi düşüncesiyle tasarımlarını gerçekleştiren Kiğılı, “Bu koleksiyondaki parçaları zamanı aşan ve özellikle davetlerde kullanılabilecek ürünlerden oluşturdum. Yani koleksiyonumdaki ürünlerden alan bir kişi bu özel tasarımı ileride torununa rahatlıkla saklayabilecek. Bir sezonluk trendi parça oluşturmak yerine hem yaz hem de kış davetlerinde tamamlayıcı parçalar oluşturmayı tercih ettim’’ dedi. 1895 yılından bu yani takı ve aksesuar sektöründe en önemli marka olan Swarovski ile çalışmanın kendisi için çok anlamlı olduğunu söyleyen Kiğılı sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Koleksiyonumda yer alan tasarımları muhafazakâr olsun olmasın her kadının rahatlıkla kullanabilmesine dikkat ettim. Örneğin koleksiyonda bulunun şallar, hem eşarp hem de fular olarak kullanılabiliyor.’’

 

Swarovski Hakkında

Swarovski rakipsiz bir kalite, el işçiliği ve yaratıcılık ürünü geniş bir portföy sunar. 1895 yılında Avusturya’da kurulan Swarovski, yüksek kaliteli kristal, gerçek değerli taş ve yapay taşın yanı sıra takı, aksesuar ve ışıklandırma gibi ürünlerin tasarımı, üretimi ve pazarlaması üzerine çalışır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —