Tarih: 11.07.2017 09:37

Yazın Tesettür Modası

Facebook Twitter Linked-in

Yazın Tesettür Modası
2017 yazlarının ortalarına geldiğimiz şu günler de herkes tatil planları için alışveriş merkezlerine akın ediyor. Peki hangi model, hangi kumaş bizim için doğru tercih olur? Bilindiği üzere tesettür mayolarda birçok seçenek vardır. Bunlar; 2 parça olan tesettür mayo modelleri, tesettür elbise mayo modelleri ve tulum tesettür mayo modelleridir.
          
 
Seçenekler arasından, yüzerken bizi en rahat ettirecek mayo modeli tulum tesettür mayo modelleridir. İki parçadan oluşan tesettür mayo modelleri genelde yüzerken yukarı doğru kalkma tehlikesi yaşamamıza neden olabilir.
  

Polyester mi Jarse mi?
Tesettür mayo alırken dikkat etmemiz gereken şeylerden ilki mayomuzun kumaş özellikleridir. Hava geçirmezliğinden dolayı bizi çok rahatsız edecek polyester kumaştan kaçınmalı, onun yerine kol ve bacak kısmında jarse kumaş kullanılmış modelleri tercih etmeliyiz.

Hangi renkler tercih edilmeli
Mayo renk seçiminde, kumaş denizden çıktığımızda üzerimize yapışacağından genelde koyu renkleri tercih etmeliyiz. Bu senenin modası siyah ve fuşya tesettür mayolarını seçeneklerinizden ilki olacaktır.

Mayo Bonesi Seçimi
Haşemalarda bone iki farklı şekilde olur; başa direk olarak takılan tesettür mayo bonesi ve kapişon şeklinde, tesettür mayonun arka kısmından başa takılan bone. Kapişon şeklinde olan bonenin yüzerken başımızdan çıkma riski olacağından başa direkt olarak geçirilen boneleri tercih etmekte fayda vardır.

  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —