Tarih: 01.01.0001 00:00 83

Yaza Müthiş Giriş

İnternetin en zengin giyim markası bonprix.com.tr’nin yaz tatili, sıcak hava demeden spor yapan kadınlara özel koleksiyonu, konforu ve şıklığı bir arada sunuyor. Nefes alan, çabuk kuruma özelliğine sahip parçalar, koşudan yogaya tüm spor

Yaza Müthiş Giriş
 İnternetin en zengin giyim markası bonprix.com.tr’nin yaz tatili, sıcak hava demeden spor yapan kadınlara özel koleksiyonu, konforu ve şıklığı bir arada sunuyor. Nefes alan, çabuk kuruma özelliğine sahip parçalar, koşudan yogaya tüm sporları gerçek bir keyfe dönüştürürken, bu tarzını plajlara taşımak isteyen kadınları da özel tasarım mayo ve bikiniler bekliyor. Kadın giyim ürünleri ve plaj koleksiyonundaki seçili ürünlerde hızlı kargo hizmeti veren bonprix ile spor yapmak için ihtiyacınız olan parçalar yalnızca 2 - 3 günde kapınıza geliyor.

 

Yaz tatili, sıcak hava demeden sporu hayatının bir parçası haline getiren kadınlar, internetin en zengin giyim markası bonprix.com.tr’nin özel koleksiyonuyla konforu ve şıklığı bir arada yakalıyor. İster açık havada koşu, ister çimenler üzerinde yoga ya da pilates… Nefes alan, çabuk kuruma özelliğine sahip, fonksiyonel ve estetik parçalar, sporu gerçek bir keyfe dönüştürüyor. bonprix’nin vücudu kusursuz gösteren özel tasarımlı mayoları ve çarpıcı detaylara sahip bikinileri ise, sportif tarzını plajlara taşımak isteyen kadınlara hitap ediyor. Üstelik kadın giyim ürünleri ve plaj koleksiyonundaki seçili parçalarda hızlı kargo hizmeti veren bonprix ile oturduğunuz yerden kolayca aldığınız ürünler yalnızca 2 - 3 günde kapınıza geliyor.

 

Her yaşa, bedene ve bütçeye hitap eden bonprix.com.tr’de, beli esnek lastikli, arka kısmında fermuarlı cebi bulunan Desenli Uzun Spor Tayt 89,99 TL; diz hizası file detaylı Kapri Spor Tayt 89,99 TL; beli esnek, kontrast renk detaylı Kısa Spor Tayt 59,99 TL; etek ucu yuvarlak kesimli, ön kısmı baskılı Kısa Kollu Spor T-Shirt 29,99 TL; şal yakası şeritli, önü baskılı Truvakar Kollu Sportif T-Shirt 59,99 TL; reflektör özellikli, fermuarı çift yönlü, kol ağzı baş parmak geçirmeli Fonksiyonel Koşu Ceketi 129,99 TL; yarım atlet modelini de andıran, dikişsiz kupları ile rahat kullanımlı Esnek Sporcu Sütyeni 79,99 TL; canlı renk ve desenleriyle dikkat çekici, arkasındaki fermuarıyla spor sırasında rahatlık sunan Uzun Fonksiyonel Tayt 59,99 TL; yuvarlak yaka, kontrast detaylara sahip Fonksiyonel Askılı T-Shirt 37,99 TL; dik yaka, fermuarı çene korumalı Jarse Spor Ceketi 129,99 TL; yanları kontrast renk şeritli, fermuarlı arka cepli Uzun Spor Tayt 89,99 TL; özel dokuması ile göğüsleri dik gösterirken zikzak dikişleri sayesinde dayanıklı ve kaymayı önleyen Hızlı Kuruyan Sporcu Sütyeni 79,99 TL; dökümlü kumaş, ağı hafif düşük Topuktan Geçmeli Eşofman Altı 59,99 TL; üst parça ayarlanabilir şeritli, V yaka, arkası çapraz bantlı Uzun Yoga Tulumu 99,99 TL; gri renkte ışıltılı materyali ile stil sahibi Trend Cap 69,99 TL; pamuklu yapısıyla cilde nefes aldıran, bilekte iz bırakmayan Sneaker Şoset Çorap (8'li Paket) 47,92 TL’ye satışa sunuluyor.

 

bonprix’nin plaj koleksiyonunda yer alan göğüs altı esnek lastikli, askıları ayarlanabilir, tamamı astarlı Desenli Mayo 129,99 TL; önden fermuarlı, sırt kısmı çapraz askılı, ön kısmı ve alt parça mesh detaylı Büstiyer Bikini (2'li Takım) 99,99 TL; vücut şekillendirici özelliğe sahip, basen ve karın bölgesinde de düzleşme yaparak daha zayıf gösteren Yanları Çizgi Desenli Mayo 79,99 TL; derin dekolteli sırtı ile tasarımını feminenleştiren, neon rengiyle çarpıcı, önü fermuarlı Çabuk Kuruyan Mayo 99,99 TL’ye sportif şıklığı yaşatıyor.

 

bonprix hakkında

bonprix, 29 ülkede faaliyet gösteren, uluslararası alanda başarı elde etmiş bir şirkettir. Otto Group bünyesindeki bonprix, 1986 yılında Hamburg’da kurulmuştur ve şirketin bugün yaklaşık 3.000 çalışanı bulunmaktadır. 2013/14 mali yılında açıklanan 1,288 milyar Euro’luk cirosunu 2015 mali yılının ilk altı ayında yüzde 12 artıran bonprix mbH, OTTO group içerisindeki en hızlı büyüme gösteren kuruluşlardan biri olma unvanını istikrarlı sürdürmektedir. bonprix, müşterilerine internet mağazacılığı, katalog ve yerleşik mağaza olmak üzere, farklı kanallar üzerinden moda ve alışveriş imkanı sunmaktadır. Satışların yaklaşık %70’i e-ticaret yoluyla gerçekleştirilmektedir. www.bonprix.de Almanya’da en çok satış yapan 10 online mağaza arasında, site trafiği bakımından Almanya’nın ilk 5, online mağazası arasında yer almaktadır. Almanya, İsviçre, Avusturya ve İtalya’da 43 adet yerleşik mağazası vardır. Ayrıca bonprix Türkiye olarak 2015 yılının son çeyreğinde yüzde 20 büyüme gösteren e-ticaret sitesi, kendi markaları olan bpc, bpc selection, BODYFLIRT, RAINBOW ve John Baner ile güncel moda trendlerini, uygun fiyatlar ve kaliteli hizmet anlayışı içerisinde müşterilerine sunmaktadır. Kadın, erkek ve çocuk modası başta olmak üzere, aksesuar, ev tekstil ürünleri ve ev eşyaları bonprix’nin geniş ürün yelpazesi arasında bulunmaktadır.

 

Otto Group hakkında

1949 yılında kurulan Otto Group, bugün yaklaşık 50 bin çalışanıyla dünyaca ünlü bir perakende ve hizmet grubudur. Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika başta olmak üzere, 20 ülkede faaliyet gösteren şirkettir. 11 milyar Euro’nun üzerinde cirosuyla Otto Group, Amazon’dan sonra dünyanın ikinci büyük e-ticaret şirketi olarak ekonomi listelerinin üst sıralarındaki yerini korumaktadır. Katalog, e-ticaret ve perakende kanallarından aktif satış yapan grup, çok kanallı satış stratejisiyle her yıl başarı grafiğini daha da artırmaktadır. 2009 yılından itibaren Türkiye’ye yatırım yapmaya başlayan Otto Group, Eylül 2011’de faaliyete geçen bonprix.com.tr ile yatırımlarını daha da büyütmüştür.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.